Luxe keukens

Luxe keukens op maat

Luxe keukens op maat van de hoogste kwaliteit. Bij Au Four geloven we dat luxe meer is dan alleen het uiterlijk; het is een ervaring. Daarom bieden we exclusieve keukens op maat, gecreëerd met de hoogste kwaliteit materialen, kleuren, en apparatuur. Of u nu droomt van een moderne luxe keuken, een landelijke keuken met een warme uitstraling, een stijlvolle houten keuken of een chique zwarte keuken, onze adviseurs staan klaar om samen met u uw ideale keuken te realiseren. Laat u inspireren door onze online voorbeelden en ontdek dat elk ontwerp uniek is. Uw tevredenheid staat centraal, daarom focussen we extra op de details die uw keuken zo bijzonder maken.

Luxe keukens kenmerken

Luxe keukens met kookeiland en andere keukenopstellingen

Elke keukenruimte is anders en dat begrijpen we maar al te goed. Vaak komt een luxe keuken het beste tot zijn recht in een grote keukenruimte, maar we gaan graag de uitdaging aan voor een luxe keuken ontwerp in een compactere ruimte. Onze expertise ligt in het ontwerpen van een luxe keuken die niet alleen is uitgerust met de nieuwste trends en luxe apparatuur, maar ook harmonieus integreert met uw eet- of woonkamer. Denk aan een elegant keukeneiland als middelpunt, waar koken en sociale interactie samenkomen. Het totaalplaatje moet perfect zijn, en daar zorgen wij voor.

Kenmerken luxe design keukens

Bij een luxe keuken kunt u denken aan een luxe design keuken uitgerust met apparatuur van topkwaliteit. Maar bij Au Four gaan we verder dan dat. Een luxe keuken bestaat vaak uit duurzame, hoogwaardige materialen zoals marmer, massief hout of glas. Bij Au Four snappen we dat luxe subjectief is en denken daarom graag mee over alle mogelijkheden. We staan voor u klaar, van A tot Z.

Bezoek onze showroom in Hoensbroek voor een persoonlijke ontmoeting met een kopje koffie. We nemen graag de tijd voor u en voor het ontwerp van uw luxe keuken. Benieuwd wat een luxe keuken precies kost? Wij maken een duidelijke en transparante offerte met een helder overzicht van de kosten en prijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo kunt u zorgeloos uw luxe keuken kopen. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op de pagina met keuken projecten voor een aantal van onze gerealiseerde luxe keukens.

Exclusieve keukens op maat

Een luxe keuken is verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Gaat u voor een strakke keuken of een gezellige leefkeuken? Een ding is zeker. Wij zorgen voor de nodige luxe in uw keuken, welke stijl u ook kiest. Luxe keukenapparatuur van hoogwaardige kwaliteit speelt hierin een cruciale rol, voorzien van de laatste innovaties. Gaat u voor de greeploze apparatuur van Miele of toch liever voor de smaakvolle MAGNA lijn van ATAG? Ontelbare mogelijkheden. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Zwarte greeploze keuken
Maatwerkkeukens luxe stijlen
Luxe keukens met kookeiland

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan