Luxe keukens

Luxe keukens op maat. Bij Au Four is uniek de standaard. We hebben een breed aanbod aan luxe keukens en apparatuur. Bent u op zoek naar een moderne keuken of een landelijke keuken? Of wilt u juist een houten keuken of een zwarte keuken? U heeft een ruime keuze aan kleuren, materialen en keuken apparatuur. Samen met onze adviseurs kunt u, uw keuken samenstellen. De getoonde collectie dient als voorbeeld, we hebben veel meer te bieden. Elk ontwerp is uniek. We willen dat u trots op uw keuken kunt zijn. Daarom letten we graag op de details die uw keuken zo bijzonder maken.

Luxe keukenopstellingen

Elke keukenruimte is anders en dat begrijpen we maar al te goed. Vaak komt een luxe keuken het beste tot zijn recht in een grote keukenruimte, maar we zien het als een uitdaging om ook in een compactere ruimte aan de slag te gaan met een luxe keuken ontwerp. We nemen graag de tijd om een luxe keuken te ontwerpen, voorzien van de laatste trend op keukengebied en luxe apparatuur. Een luxe keuken wordt vaak geïntegreerd met de eetkamer, of vloeit over in de woonkamer. Het totaalplaatje moet perfect zijn.

We staan voor u klaar, van A tot Z. De koffie staat klaar wanneer u langs komt in onze showroom in Hoensbroek. We nemen graag de tijd voor uw bezoek en voor het ontwerp van uw luxe keuken. Een duidelijke en transparante offerte, compleet voor u op maat gemaakt. Bij Au Four is uniek niet voor niets de standaard.

Luxe keukenstijlen

Een luxe keuken is verkrijgbaar in diverse stijlen. Van moderne keukens tot landelijke keukens, van houten keukens tot design keukens. Gaat u voor een strakke keuken of een gezellige leefkeuken? Een ding is zeker. We zorgen voor de nodige luxe in uw keuken. Welke stijl u ook kiest.

In een luxe keuken hoort natuurlijk ook luxe keukenapparatuur. Apparatuur van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de laatste innovaties. Gaat u voor de greeploze apparatuur van Miele of toch liever voor de smaakvolle MAGNA lijn van ATAG? Ontelbare mogelijkheden. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bezoek onze showroom

Au Four heeft een ruime showroom in Hoensbroek, Limburg. We nodigen u graag uit voor een goede kop koffie en een vrijblijvend advies. Kom eens langs tijdens een kookdemonstratie of maak een afspraak zodat we ruimschoots de tijd voor u kunnen nemen.

Bij ons bent u verzekerd van originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service. Talloze mogelijkheden op het gebied van keukens, keuken inbouwapparatuur en keukenbladen. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Boordevol gerealiseerde projecten.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!