Luxe keukens

Luxe keukens op maat

Luxe keukens op maat van de hoogste kwaliteit. Bij Au Four is uniek de standaard. We hebben een breed aanbod kleuren, materialen en apparatuur om uw luxe keuken te realiseren. Bent u op zoek naar een luxe moderne keuken of een luxe landelijke keuken? Of wilt u juist een houten keuken of een zwarte keuken? Samen met onze adviseurs kunt u uw keuken samenstellen. De getoonde keukens op onze website dienen als voorbeeld: Wij bieden maatwerk oplossingen. Elk ontwerp is uniek. We willen dat u trots op uw keuken kunt zijn. Daarom letten we graag op de details die uw keuken zo bijzonder maken.

Luxe keukens kenmerken

Luxe keukens met kookeiland en andere keukenopstellingen

Elke keukenruimte is anders en dat begrijpen we maar al te goed. Vaak komt een luxe keuken het beste tot zijn recht in een grote keukenruimte, maar we zien het als een uitdaging om ook in een compactere ruimte aan de slag te gaan met een luxe keuken ontwerp. We nemen graag de tijd om een luxe keuken te ontwerpen, voorzien van de laatste trends en luxe apparatuur. Een luxe keuken wordt vaak geïntegreerd met de eetkamer, of vloeit over in de woonkamer. Dit is bijvoorbeeld te realiseren door middel van een luxe keuken met kookeiland. Het totaalplaatje moet perfect zijn.

Kenmerken van een luxe keuken

Bij een luxe keuken kunt u denken aan een luxe design keuken uitgerust met apparatuur van topkwaliteit. Maar bij Au Four gaan we verder dan dat. Een luxe keuken bestaat vaak uit duurzame, hoogwaardige materialen zoals marmer, massief hout of glas. Bij Au Four snappen we dat luxe subjectief is en denken daarom graag mee over alle mogelijkheden. We staan voor u klaar, van A tot Z. De koffie staat klaar wanneer u langs komt in onze showroom in Hoensbroek. We nemen graag de tijd voor uw bezoek en voor het ontwerp van uw luxe keuken. Maar wat kost een luxe keuken precies? Wij maken voor u een duidelijke en transparante offerte. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en zijn wij transparant over de kosten en prijzen van een luxe keuken. Zo kunt u zorgeloos uw luxe keuken kopen. Bent u benieuwd wat wij bij Au Four voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op de pagina projecten voor een aantal voorbeelden van luxe keukens die wij gerealiseerd hebben.

Maatwerkkeukens uitgevoerd in luxe stijlen

Een luxe keuken is verkrijgbaar in diverse stijlen. Gaat u voor een strakke keuken of een gezellige leefkeuken? Een ding is zeker. We zorgen voor de nodige luxe in uw keuken. Welke stijl u ook kiest. In een luxe keuken hoort natuurlijk ook luxe keukenapparatuur. Apparatuur van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de laatste innovaties. Gaat u voor de greeploze apparatuur van Miele of toch liever voor de smaakvolle MAGNA lijn van ATAG? Ontelbare mogelijkheden. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Zwarte greeploze keuken
Maatwerkkeukens luxe stijlen
Luxe keukens met kookeiland

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan