Keuken met kookeiland

Keuken met kookeiland

Een keuken met kookeiland is dé blikvanger van uw keuken. Een kookeiland toevoegen aan uw keuken zorgt voor extra luxe en elegantie. Er zijn talloze varianten, denk daarbij aan een keukeneiland met tafel of bar en een moderne of een landelijke keuken. Bij Au Four voorzien wij u van een maatwerk keuken met eiland die voldoet aan al uw wensen. 

Unieke keuken met kookeiland

Schiereiland keuken

Een keuken met schiereiland is een uitstekende keuze wanneer u iets minder ruimte heeft om uw keuken in te richten. Op deze manier is er slechts aan één kant loopruimte vereist. Wanneer u een paar barkrukken erbij aanschuift, heeft u ook meteen een gezellige zitruimte. Zo kunt u ondanks de wat kleinere beschikbare ruimte een keuken met eiland en bar ontwerpen. Ook kunt u uit verschillende stijlen kiezen, zoals een landelijke keuken met eiland, waarin het kookeiland zwart is en de rest van de keuken bestaat uit hout. Dit zorgt voor een mooie balans tussen gezellig en chique.

Kookeiland met bar

Een kookeiland met bar zorgt voor extra elegantie en sfeer in uw keuken. Door het toevoegen van een bar aan uw keukeneiland maakt u van uw keuken een leefkeuken. Een kookeiland met zitgedeelte brengt extra sfeer met zich mee, omdat u hierdoor niet alleen een blikvanger heeft, maar ook een gezellige zitplek. Ideaal om met gasten of gezinsleden te kletsen tijdens het bereiden van uw diner. Een keuken is een plek voor het hele huishouden, waar iedereen komt. Daarom moet het een prettige plek zijn waar u zich op uw gemak voelt.

Keukeneiland los

Wanneer uw meer ruimte heeft om uw keuken in te richten, is een keukeneiland los van uw keuken een excellente keuze. Hierdoor maakt u namelijk gebruik van de beschikbare ruimte en kunt u een mooie compositie creëren van hoe de keukenelementen met elkaar in verbinding staan. Wanneer u de keuze gemaakt heeft voor een los keukeneiland, is het nog de vraag welke soort keuken u mooi vindt. Een mooie passende stijl is een moderne keuken met eiland, waarin u de juiste materialen en kleuren gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte keuken met eiland, waarin een marmeren blad verwerkt zit. Bij Au Four garanderen wij u een erg chique en exclusieve keuken. Komt u gerust eens langs bij onze showroom voor een adviesgesprek. Indien u nog graag inspiratie wil opdoen, kunt u een kijkje nemen in ons inspiratieboek voor de mooiste keukens met kookeiland. 

Houten keuken met kookeiland
Lederlook keuken met kookeiland
Houten keuken met kookeiland

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan