Landelijke keukens

Landelijke keukens op maat. Bij Au Four is uniek de standaard. We hebben een breed aanbod landelijke keukens. Bent u op zoek naar een landelijke keuken, of een houten keuken? Dan bent u bij Au Four aan het juiste adres. U heeft een ruime keuze aan kleuren, materialen en keuken apparatuur. Ook op het gebied van keukenbladen hebben we veel te bieden. Samen met onze adviseurs kunt u, uw keuken samenstellen. De getoonde collectie dient als voorbeeld, we hebben veel meer te bieden. Elk ontwerp is uniek. We willen dat u trots op uw keuken kunt zijn.

Modern landelijke keuken

Een combinatie van een moderne en een landelijke keuken kan perfect uitpakken in uw keukenruimte. Wissel moderne, strakke fronten af met bijvoorbeeld een robuust vrijstaand fornuis en een dik keukenblad. Of kies voor houten fronten en zwarte apparatuur, voor een mooie mix van landelijk en modern. Nu nog een mooie greep en uw keuken is compleet.

Klassiek landelijke keuken

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een echte klassieker: de klassiek landelijke keuken. Laat de nostalgie terugkeren in uw keukenruimte. Een robuust fornuis, sierlijsten, grepen en een werkblad van marmer of graniet. Alles draait om de details bij een landelijke keuken. Het zijn die details die uw keuken bijzonder maken. We denken dan ook graag mee over bijvoorbeeld de verlichting, de vloer en andere elementen in de ruimte.

Houten keuken

Landelijke keukens staan vaak bekend om het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout. Een houten keuken geeft uw keukenruimte een warme uitstraling. Een houten front biedt vele mogelijkheden, het past namelijk overal bij. Of u nu kiest voor een wit keukenblad, een zwart blad of een grijze. Of u kiest voor zwarte apparatuur of niet. De sfeer is er altijd.

Keuken ontwerpen

Een persoonlijk ontwerp op maat, passend bij uw keukenruimte. Elke keukenruimte verdiend immers een uniek keuken ontwerp. We nemen graag de tijd om samen met u een ontwerp te maken.

Al onze keukens zijn voorzien van luxe apparatuur van topmerken zoals Miele, Siemens, Bora en ATAG. ATAG heeft een nieuwe lijn geïntroduceert: de Black-Steel lijn. Een nieuwe kleur met een eigen karakter. Een combinatie van modern en industriëel. De Black Steel lijn komt in elke stijl keuken tot haar recht.
Lees meer >>

Bezoek onze showroom

Au Four heeft een ruime showroom in Hoensbroek, Limburg. We nodigen u graag uit. Kom binnen en laat u verleiden door ruim 1500 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden op keukengebied.

Bij ons bent u verzekerd van originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service. Talloze mogelijkheden op het gebied van keukens, keuken inbouwapparatuur en keukenbladen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van design keukens? Maak dan een afspraak of kom langs in onze showroom in Hoensbroek, Limburg. U kunt natuurlijk ook ons inspiratieboek aanvragen.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!