Landelijke keuken

Landelijke keukens

Landelijke keukens op maat. Bent u op zoek naar een landelijke keuken? Dan bent u bij Au Four aan het juiste adres. Bij Au Four maken wij maatwerk keukens waarbij u de keuze heeft uit een ruime selectie aan kleuren, luxe materialen en hoge kwaliteit keuken apparatuur. Ook op het gebied van keukenbladen heeft u bij Au Four een ruime keuze. Samen met onze adviseurs kunt u uw ideale keuken samenstellen. Elk ontwerp is uniek. We willen dat u trots op uw keuken kunt zijn.

Hoekkeuken

Keuken landelijk modern  of klassiek

Een combinatie van een moderne en een landelijke keuken kan perfect uitpakken in uw keukenruimte. Wissel moderne, strakke fronten af met bijvoorbeeld een robuust vrijstaand fornuis en een extra dik keukenblad. Of kies voor houten fronten, zwarte greeplijsten en zwarte apparatuur, voor een mooie mix van landelijk en modern. Nu nog een mooie greep en uw keuken is compleet.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een echte klassieker: de klassiek landelijke keuken. Laat de nostalgie terugkeren in uw keukenruimte. Een robuust fornuis, sierlijsten, grepen en een werkblad van marmer of graniet. Alles draait om de details bij een landelijke keuken. Het zijn die details die uw keuken bijzonder maken. We denken dan ook graag mee over bijvoorbeeld de verlichting, de vloer en andere elementen in de ruimte.

Exclusieve keukens op maat

Bij ons iedere keuken uniek gemaakt aan de hand van een persoonlijk ontwerp. Een exclusieve keuken heeft vaak een luxe en opvallend ontwerp. Exclusieve keukens komen voor in verschillende vormen, maten en stijlen. Afhankelijk van uw wensen ontwerpen wij de exclusieve keuken van uw dromen, geheel op maat gemaakt.

Landelijke keuken met hout of een landelijke keuken met eiland op maat

Landelijke keukens staan vaak bekend om het gebruik van natuurlijke materialen zoals natuursteen en hout. Een houten keuken geeft uw keukenruimte een warme uitstraling. Een houten front biedt vele mogelijkheden: Het past namelijk overal bij. Of u nu kiest voor een wit keukenblad, een zwart blad of een betonlook. Of u kiest voor zwarte apparatuur of een  rvs: De sfeer is er altijd.

Wilt u gaan voor een luxe landelijke keuken, dan is een landelijke keuken met kookeiland een exclusieve optie. Bij Au Four ontwerpt u samen met onze kundige adviseurs de strakke landelijke keuken met eiland van uw dromen. Kies voor een landelijke keuken op maat gemaakt volledig afgestemd op uw wensen.

Keuken landelijk modern

Bezoek onze showroom

Au Four heeft een ruime showroom in Hoensbroek, Limburg. We nodigen u graag uit. Kom binnen en laat u verleiden door ruim 1500 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden op keukengebied.

Bij ons bent u verzekerd van originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service. Talloze mogelijkheden op het gebied van keukens, keuken inbouwapparatuur en keukenbladen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van design keukens? Maak dan een afspraak of kom langs in onze showroom in Hoensbroek, Limburg. U kunt natuurlijk ook ons inspiratieboek aanvragen.

Luxe landelijke keuken
Exclusieve keuken op maat

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan