Een luxe designkeuken

Een luxe leefkeuken om aan te ontbijten, te koken met het gezin of te borrelen met familie en vrienden. Deze prachtige eilandkeuken met geïntegreerd zitgedeelte is hier uitermate geschikt voor!

Uniek is de standaard
De keuken is tegenwoordig meer dan een plek waar gekookt wordt. Er wordt gelachen, geleefd en er worden herinneringen voor het leven gemaakt.

Bij deze designkeuken hebben we gekozen voor de kleuren Brown steel en Blackwood in combinatie met een keramieken werkblad.

Over elk element in deze keuken is nagedacht. Zo hebben we de fronten van het eiland terug laten komen door middel van een plank in de nis. Op deze manier wordt er één geheel gecreëerd.

We hebben in deze keuken gekozen voor hoogwaardige apparatuur van Siemens: een koelkast met HyperFresh Pluslade, een inbouw koffieautomaat, een multifunctionele oven met magnetronfunctie, een compacte oven met stoomfunctie, een wijnklimaatkast, een vaatwasser en een inductiekookplaat met afzuigsysteem.

Bijna alle apparatuur van Siemens is aan te sturen met de Home Connect app. Met deze app kunt u de oven alvast voorverwarmen terwijl u vers brood bij de bakker haalt, de status van de vaatwasser bekijken vanaf de bank of geniet u van de vele recepten.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan