U-keuken

U-keuken

Een U-keuken is een van de vele mogelijke opstellingen om uw keuken in te richten. In sommige ruimten is een keuken in u-vorm de handigste opstelling praktisch gezien, maar daarnaast kan een U-keuken ook erg stijlvol zijn. Zo kunt u ook kiezen voor een U-keuken met eiland, hierdoor maakt u efficiënt gebruik van de vorm én kiest u voor een stijlvol en speels design. Bij Au Four leggen we u graag uit welke mogelijkheden er allemaal zijn.  

U-keuken met raam

U-keuken met raam

Een U-keuken met raam zorgt ervoor dat de keuken verlicht is met natuurlijk licht. Een ander voordeel is dat u vanuit uw keuken naar buiten kunt kijken, waardoor uw keuken ruimtelijker aanvoelt. Dit is vooral fijn bij een kleine U-keuken. Zo benut u optimaal de beschikbare keukenruimte en maakt u het ruimtelijker.

U-keuken met bar

Een U-keuken met bar maakt van uw keuken een leefkeuken. Door slechts een paar barkrukken erbij te zetten, verandert de keuken in een gezellige plek. U kunt samen een drankje doen en kletsen tijdens het koken. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. Wij maken elke keuken op maat, volledig ingericht naar uw smaak en de stijl van de rest van uw huis. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte U-keuken met een houten blad, wanneer de rest van uw huis in eenzelfde soort stijl is ingericht. Uiteraard mag u ook een keuken ontwerpen in een geheel andere stijl, omdat u juist contrast wil tussen diverse ruimten in uw huis.

U-keuken met schiereiland

Wanneer u uw ruimte handig wil indelen, of een speels design wil, is een U-keuken met schiereiland zeker een keuze die u mag overwegen. Een schiereiland past mooi binnen een moderne U-keuken en maakt het design af. De toevoeging van het schiereiland zorgt voor extra elegantie en exclusiviteit in uw keuken. Ook bij een landelijke U-keuken past een schiereiland mooi en draagt het bij aan een gezellige sfeer. U kunt uw keuken precies zo inrichten als u zelf wilt. Twijfelt u over welke keuken het beste bij u past? Bekijk dan gerust voor keuken inspiratie in u-vorm ons inspiratieboek. 

U-keuken met eiland
U-keuken

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan