Keukens met bar

Keukens met bar

Gezellig samen koken én eten in een keuken met bar. Koken wordt zo echt een feest. De keuken is een plek om gezellig samen te zijn. Een keukenopstelling met bar kent vele voordelen en is een échte toevoeging aan uw woning. Bij Au Four is het onze missie om van iedere keuken een unieke keuken te maken. Wij kunnen de keuken met bar van uw dromen geheel op maat maken in diverse stijlen uitgerust met luxe en kwalitatieve apparatuur. Wat dacht u van een design keuken met bar of een houten keuken met bar? Wij nodigen u graag uit in onze inspirerende keukenshowroom in Hoensbroek. Onze professionele keukenadviseurs helpen u graag verder in de zoektocht naar de keuken van uw dromen.

Houten keuken met bar

Gezellig samen borrelen aan een keukenbar

Een keuken met bar is niet alleen erg gezellig, maar ook functioneel. Een luxe keuken met bar nodigt uit om plaats te nemen aan de bar. Door het plaatsen van een bar tussen keuken en woonkamer zorgt u ervoor dat uw leefkeuken hét centrale punt van uw woning wordt. Met een bar in uw keuken kunt u ’s avonds gezellig borrelen met familie en vrienden, of ’s ochtends heerlijk ontbijten met uw hele gezin.

Kookeiland met bar en andere keukenopstellingen

Voor veel mensen is een kookeiland het ultieme gevoel van luxe. Maar wist u dat een keukeneiland met bar ook behoort tot de mogelijkheden? Het plaatsen van een bar aan het keukenblad is mogelijk in zowel grote als kleine keukens. Heeft u voldoende ruimte beschikbaar voor een grote keuken? Dan kunt u een U keuken met bar overwegen. Of wat dacht u van een keuken schiereiland met bar? Heeft u iets minder ruimte beschikbaar? Dan behoren een L keuken met bar of een hoekkeuken met bar zeker tot de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om een keuken bar met opbergruimte op maat te maken, waardoor u voldoende ruimte beschikbaar heeft voor pannen, servies en andere keukenbenodigdheden. Wij denken graag met u mee over de ideale keukenopstelling om zo de keuken van uw dromen te realiseren.

Luxe design keukens

Een design keuken heeft vaak een moderne uitstraling, maar ook voor een landelijke keuken of houten keuken bent u bij Au Four aan het juiste adres. Minimalistisch en een uitdagend en uniek design. Strakke lijnen, luxe apparatuur en moderne snufjes. Design keukens bieden u vele mogelijkheden. Vaak zijn deze ruim opgezet en voorzien van luxe apparatuur van topmerken zoals MieleSiemensBoraATAG en Gaggenau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inductiekookplaat met afzuiging. Ideaal voor een keuken met kookeiland. De rest van de ruimte verbinden met de keuken, zonder een afzuigkap in uw zicht. Alle design vrijheid.

Luxe leefkeuken
Zwarte keuken met bar
Unieke keuken met bar

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan