Keukens met bar

Keukens met bar

Gezellig samen koken én eten in een keuken met bar. Koken wordt zo echt een feest. De keuken is een plek om gezellig samen te zijn. Een keukenopstelling met bar kent vele voordelen en is een échte toevoeging aan uw woning. Bij Au Four is het onze missie om van iedere keuken een unieke keuken te maken. Wij kunnen de keuken met bar van uw dromen geheel op maat maken in diverse stijlen uitgerust met luxe en kwalitatieve apparatuur. Wat dacht u van een design keuken met bar of een houten keuken met bar? Wij nodigen u graag uit in onze inspirerende keukenshowroom in Hoensbroek. Onze professionele keukenadviseurs helpen u graag verder in de zoektocht naar de keuken van uw dromen.

Houten keuken met bar

Gezellig samen borrelen aan een keukenbar

Een keuken met bar is niet alleen erg gezellig, maar ook functioneel. Een luxe keuken met bar nodigt uit om plaats te nemen aan de bar. Door het plaatsen van een bar tussen keuken en woonkamer zorgt u ervoor dat uw leefkeuken hét centrale punt van uw woning wordt. Met een bar in uw keuken kunt u ’s avonds gezellig borrelen met familie en vrienden, of ’s ochtends heerlijk ontbijten met uw hele gezin. Een bar in uw keuken is altijd een goede keuze.

Kookeiland met bar

Voor veel mensen is een kookeiland het ultieme gevoel van luxe. Maar wist u dat een keukeneiland met bar ook behoort tot de mogelijkheden? Het plaatsen van een bar aan het keukenblad is mogelijk in zowel grote als kleine keukens. Een keuken met eiland en bar is de perfecte manier om van uw keuken een gezellige eet- en zithoek te maken. Het biedt de mogelijkheid om uitgebreid te koken, aangezien een kookeiland vaak veel bewegingsvrijheid creëert. Daarnaast is het een gezellige plek om samen te komen. De kans is dan ook groot dat uw keuken met een keukeneiland bar het favoriete plekje van uw huis wordt. Een variatie van deze opstelling is een keuken schiereiland met bar. Deze brengt dezelfde voordelen met zich mee als een keuken met kookeiland en bar, alleen is deze geschikter voor als u iets minder keukenruimte beschikbaar heeft. Welke uitvoering u ook kiest, een eilandkeuken met bar is een echte eyecatcher.

Hoekkeukens met bar en andere mogelijke opstellingen

Naast de populaire opstelling van een keuken met bar eiland, zijn er nog veel meer andere opties om uit te kiezen. Heeft u voldoende ruimte beschikbaar voor een grote keuken? Dan kunt u een U keuken met bar overwegen. Of wat dacht u van een keuken met barretje los? Heeft u iets minder ruimte beschikbaar? Ook dan kunt u nog steeds genieten van een bar in uw keuken. Een kleine keuken met bar behoort namelijk ook zeker tot de mogelijkheden. Dit kan door de beschikbare ruimte slim in te delen. Bijvoorbeeld in de vorm van een L keuken met bar. Een rechte keuken met bar is ideaal wanneer u over wat minder ruimte beschikt. Tevens is het mogelijk om een keuken bar met opbergruimte op maat te maken, waardoor u voldoende ruimte beschikbaar heeft voor pannen, servies en andere keukenbenodigdheden. Wij denken graag met u mee over de ideale keukenopstelling om zo de keuken van uw dromen te realiseren.

Houten keuken met bar

Luxe design keukens

Een design keuken heeft vaak een moderne uitstraling, maar ook voor een landelijke keuken of houten keuken bent u bij Au Four aan het juiste adres. Minimalistisch en een uitdagend en een uniek design. Strakke lijnen, luxe apparatuur en moderne snufjes. Design keukens bieden u vele mogelijkheden. Vaak zijn deze ruim opgezet en voorzien van luxe apparatuur van topmerken zoals Miele, Siemens, Bora, ATAG en Gaggenau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inductiekookplaat met afzuiging. Ideaal voor een keuken met kookeiland. De rest van de ruimte verbinden met de keuken, zonder een afzuigkap in het zicht. Alle design vrijheid.

Luxe leefkeuken
Zwarte keuken met bar
Unieke keuken met bar

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan