Keuken samenstellen

Keuken samenstellen

Bij Au Four kunt u uw keuken samenstellen, geheel naar uw smaak. Het leuke van een eigen keuken samenstellen, is dat u alles tot in detail kunt uitkiezen. Alle vormen, kleuren, materialen en stijlen zijn mogelijk. Wij werken samen met de beste leveranciers, zoals Miele, Bora, ATAG, Siemens en Quooker. Zelf uw keuken samenstellen kan eenvoudig bij Au Four. Graag helpen we u bij het zelf samenstellen van uw keuken en bieden we u de beste service vóór, tijdens en na de aanschaf van uw nieuwe keuken. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze keukenarchitecten om uw droomkeuken te bespreken.

Complete keuken inclusief montage

Uw keuken zelf samenstellen

Bij Au Four kunt u uw keuken zelf samenstellen van A tot Z. Hierbij kunt u denken aan het uitkiezen van het aanrecht, de keukenkastjes, het werkblad en fornuis. Er zijn veel verschillende opstellingen waar u uit kunt kiezen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, uw stijl en uw leefsituatie kunt u de keuken samenstellen die bij u past. Wanneer u een wat kleiner oppervlak beschikbaar hebt en graag optimaal gebruikt wilt maken van de ruimte, is een U-keuken een slimme keuze. Indien u veel ruimte heeft om uw keuken in te plaatsen en graag een leefkeuken wilt om gezellig tijd te spenderen met uw gasten, is een eilandkeuken een goede keuze. Een kookeiland samenstellen bij ons kan volledig zoals u dat zelf wilt. Er zijn namelijk veel uitvoeringen, zoals een kookeiland met bar of een schiereiland. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor u.

Eigen keuken samenstellen

Uw keukenblok samenstellen bij Au Four

Het keukenblok is een belangrijk onderdeel van uw keuken. Het staat centraal in de ruimte en verdient daarom aandacht. Uw keukenblok zelf samenstellen kan in allerlei uitvoeringen. Zo kunt u kiezen of u wel of geen grepen wilt. Een greeploze keuken is tegenwoordig erg populair en past mooi binnen elke stijl. Als het gaat om uw keuken samenstellen, is prijs een factor die erg wisselend is. De hoogte van de prijs is geheel afhankelijk van de samenstelling van de keuken qua grootte, materialen en dergelijke. Naast het keukenblok, kunt u ook uw keukenkasten zelf samenstellen. Ook dit is een belangrijk element van een keuken en moet daarom volledig aan uw wensen voldoen. 

Keuken zelf samenstellen
Keukenblok samenstellen
Keuken samenstellen

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan