Keuken architectuur Limburg

Bij Au Four bent u aan het juiste adres voor een keuken op maat. Hoogwaardige keukenmeubelen in diverse stijlen. Daag ons uit. Uniek is de standaard. We bieden een breed aanbod aan luxe keukens en apparatuur. Bent u op zoek naar een moderne keuken of een landelijke keuken? Een houten keuken of een zwarte keuken? U heeft een ruime keuze aan kleuren, materialen en keuken apparatuur. Samen met onze keuken architecten kunt u, uw keuken samenstellen.

Laden..

Maatwerk keukens

We helpen u graag om het optimale uit uw (keuken)ruimte te halen. Ook denken we graag mee over de rest van de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van een verbinding tussen de woonkamer en de keuken. Een tv meubel of boekenkast in dezelfde kleur als de hoge kastenwand. Het kan allemaal.

In een maatwerk keuken hoort natuurlijk ook luxe keukenapparatuur. Apparatuur van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de laatste innovaties. Gaat u voor de greeploze apparatuur van Miele of toch liever voor de smaakvolle MAGNA lijn van ATAG? Ontelbare mogelijkheden. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bezoek onze showroom

Au Four heeft een ruime showroom in Hoensbroek, Limburg. We nodigen u graag uit voor een goede kop koffie en een vrijblijvend advies. Kom eens langs tijdens een kookdemonstratie of maak een afspraak zodat we ruimschoots de tijd voor u kunnen nemen.

Bij ons bent u verzekerd van originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service. Talloze mogelijkheden op het gebied van keukens, keuken inbouwapparatuur en keukenbladen. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Boordevol gerealiseerde projecten.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!