Laden..
Onze keukens

Onze keukens

Design keukens op maat

Hieronder ziet u een greep uit onze keukencollectie. Deze keukens zijn te bewonderen in onze showroom, maar zijn helemaal aan te passen naar uw smaak en wensen. Zo krijgt u een keuken exclusief voor u, exclusief van Au Four. We helpen u graag bij het ontwerp van uw droomkeuken.

Keukens op maat

Bij Au Four heeft u keuze uit diverse stijlen zoals moderne keukens, landelijke keukens, houten keukens en industriële keukens. We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe keuken. Elke keukenruimte verdient namelijk een persoonlijk ontwerp. We gaan graag samen met u aan de slag om deze keuken te ontwerpen.

Voor ons betekent uniek: streven naar het hoogst haalbare. Zowel voor ons, maar vooral voor u als klant. Dit vraagt om passie, liefde en een creatieve denkwijze. We nemen graag de tijd voor uw bezoek, uw keuken ontwerp, het gehele proces van a tot z.

Ook op het gebied van keukenapparatuur werken wij enkel samen met de beste leveranciers zoals Miele, Siemens, Bora, ATAG en Quooker.

Keuken inspiratie in onze showroom

Wij nodigen u uit om te komen kijken in onze inspirerende showroom in het Limburgse Hoensbroek. Kom binnen en laat u verleiden door ruim 2000 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden.Wij laten u graag kennismaken met de ongekende mogelijkheden op het gebied van keukens.

Ons motto, uniek is de standaard, loopt als een rode draad door onze gehele showroom. Bij ons bent u verzekerd van een optimale originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service afgestemd op uw behoefte en die van uw naasten.

Kom Au Four bezoeken en laat u enthousiasmeren door de unieke mogelijkheden. Ons team staat altijd voor u klaar.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!