Onze keukens Au Four

Onze keukens

Hieronder ziet u een selectie van keukens die wij onlangs hebben mogen realiseren en een aantal keukens die te bewonderen zijn in onze showroom. We helpen u graag met een exclusief ontwerp dat voldoet aan al uw wensen. Elke keukenruimte is uniek en vraagt om een unieke keuken.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek

Keukens op maat

Bij Au Four heeft u keuze uit diverse stijlen zoals moderne keukens, landelijke keukens, houten keukens en industriële keukens. We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe keuken. Elke keukenruimte verdient namelijk een persoonlijk ontwerp. We gaan graag samen met u aan de slag om deze keuken te ontwerpen.

Voor ons betekent uniek: streven naar het hoogst haalbare. Zowel voor ons, maar vooral voor u als klant. Dit vraagt om passie, liefde en een creatieve denkwijze. We nemen graag de tijd voor uw bezoek, uw keuken ontwerp, het gehele proces van a tot z.

Ook op het gebied van keukenapparatuur werken wij enkel samen met de beste leveranciers zoals Miele, Siemens, Bora, ATAG en Quooker.

Keuken inspiratie in onze showroom

Wij nodigen u graag uit om te komen kijken in onze inspirerende showroom in het Limburgse Hoensbroek. Kom binnen en laat u verleiden door ruim 2000 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden. Wij laten u graag kennismaken met de ongekende mogelijkheden op het gebied van keukens en keukenapparatuur.

Ons motto, uniek is de standaard, loopt als een rode draad door onze gehele showroom. Bij ons bent u verzekerd van een optimale originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service afgestemd op uw behoefte en die van uw naasten.

Kom Au Four bezoeken en laat u enthousiasmeren door de unieke mogelijkheden. Ons team staat altijd voor u klaar.

btn icon Vraag hier ons magazine aan