Moderne keukens

Moderne keukens zijn erg populair. Bijzondere kleurencombinaties welke aansluiten op uw persoonlijke smaak. Een moderne keuken kenmerkt zich ook aan de combinatie van materialen. Glas, marmer, steen, kunststof of hout. Alle combinaties zijn mogelijk. Strakke lijnen en de perfecte afwerking. Voor een moderne keuken bent u bij Au Four aan het juiste adres.

Moderne keukens op maat. Bij Au Four is uniek de standaard. We hebben een breed aanbod moderne keukens. Bent u op zoek naar een greeploze keuken of een design keuken van alle luxe voorzien. U heeft een ruime keuze aan materialen, kleuren en keuken apparatuur. Samen met onze adviseurs kunt u, uw keuken samenstellen. De getoonde collectie dient als voonbeeld, we hebben veel meer te bieden. Elk ontwerp is uniek. We willen dat u trots op uw keuken kunt zijn.

De moderne keuken van nu

De moderne keuken van nu is tijdloos en is over 20 jaar ook nog modern. Met een doordachte inrichting en oog voor details zorgen wij ervoor dat u trots op uw moderne keuken kunt zijn. Less is more. Een combinatie van witte fronten, zwarte apparatuur en een betonlook keukenblad van composiet. Ziet u het voor zich? Vul deze aan met een houtlook servieskast en uw moderne keuken is af. We kunnen deze houtlook bijvoorbeeld ook terug laten komen in een tv-meubel, zodat we verschillende ruimtes met elkaar kunnen verbinden. Een moderne keuken is vaak het centrale middelpunt van de woning.

Moderne apparatuur

Een moderne keuken vraagt om moderne apparatuur. Kies bijvoorbeeld voor Siemens met Siemens Homeconnect: uw apparaten zijn via een app op uw telefoon te bedienen. De vaatwasser vergeten aan te zetten? Geen probleem. De oven alvast voorverwarmen op uw werk? Geen probleem.

We werken samen met de beste merken, zodat uw moderne keuken altijd voorzien is van de laatste innovaties. Of u nu op zoek bent naar apparatuur in RVS of op zoek bent naar zwarte apparatuur. Bij Au Four heeft u een brede keuze.

Onze keuken showroom

Onze showroom is gelegen in Hoensbroek in Limburg. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk advies. Onder het genot van een goede kop koffie brengen we uw wensen in kaart en zorgen we voor een ontwerp op maat. Kom langs en laat u verleiden door de prachtige ontwerpen in onze showroom. Niet alleen moderne keukens, maar ook design keukens, zwarte keukens en houten keukens.

Bij ons bent u verzekerd van originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van moderne keukens? Maak dan een afspraak of kom langs in onze showroom in Hoensbroek, Limburg. U kunt natuurlijk ook ons inspiratieboek aanvragen.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!