Moderne keukens

Moderne keukens geven uw keuken een eigentijds en exclusieve look. Bijzondere kleurencombinaties welke aansluiten op uw persoonlijke smaak. Een moderne keuken kenmerkt zich onder andere aan de combinatie van materialen. Glas, marmer, steen, RVS, keramiek of hout. Alles is mogelijk. Of u nu op zoek bent naar een moderne witte keuken, of toch een moderne zwarte keuken. Bij Au Four heeft staat beleving centraal. Voor een maatwerk moderne keuken die volledig aansluit bij uw wensen bent u bij Au Four aan het juiste adres.

Au Four Keukens

Moderne strakke keuken op maat

Moderne keukens op maat. Bij Au Four is uniek de standaard. We bedenken slimme maatwerk oplossingen waarbij uw wensen centraal staan. Bent u op zoek naar een greeploze keuken of een design keuken? Wij bieden een persoonlijk ontwerp van alle luxe voorzien. U heeft een ruime keuze aan materialen zoals marmer, steen, RVS, keramiek of hout. Onze hoogwaardige keuken apparatuur zijn uitsluitend van luxueuze merken zoals Siemens, Bora, Quooker, ATAG en Gaggenau. We gaan graag, samen met u, aan de slag met het samenstellen van de keuken. De getoonde gerealiseerde keukens voor onze klanten op onze website dienen als voorbeeld. Bij Au Four hebben we namelijk veel meer te bieden. Elke keukenruimte vraagt om een uniek ontwerp. We willen dat u trots op uw keuken kunt zijn.
divider keuken

Au Four Keukens

De moderne keuken van nu

De moderne keuken van nu is tijdloos. Met een doordachte inrichting en oog voor details zorgen wij ervoor dat u trots op uw moderne keuken kunt zijn. Less is more. Een combinatie van zwarte fingerprintproof fronten, zwarte apparatuur en een marmerlook keukenblad van composiet. Ziet u het voor zich? Hierbij heeft u de mogelijkheid tot bijpassende meubelstukken zoals een houten servieskast of wandkast. We kunnen deze houten fronten bijvoorbeeld ook terug laten komen in een tv-meubel, zodat we verschillende ruimtes met elkaar kunnen verbinden.


Laden..

Landelijke moderne keukens met eiland en andere moderne keukenstijlen

Maak van de keuken de favoriete plek in uw huis. Een strakke keuken met eiland is modern en past bij ieder interieur. Een moderne keuken met kookeiland verbindt de keuken met de eetkamer of woonkamer. Maak van uw nieuwe keuken het middelpunt van de woning. Vaak wordt gedacht dat een landelijke stijl het tegenovergestelde is van een moderne keuken. Maar niets is minder waar. Deze twee stijlen zijn perfect te combineren. Het resultaat: een strakke landelijke keuken met een warme uitstraling. Moderne keukens met hout zijn helemaal van deze tijd. Onze keukens zijn op maat gemaakt waardoor we iedere keukenopstelling kunnen realiseren. Gaat u liever voor een moderne hoekkeuken of een moderne u-keuken? Bij Au Four is het allemaal mogelijk.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens

Moderne keukenapparatuur

Een moderne keuken vraagt om slimme en moderne apparatuur. Bij Au Four voorzien wij uw keuken van apparatuur van luxe merken zoals ATAG, Miele of Siemens. Kies bijvoorbeeld Siemens HomeConnect: uw apparaten zijn via een app op uw telefoon te bedienen. De vaatwasser vergeten aan te zetten? Geen probleem. De oven alvast voorverwarmen op uw werk? Geen probleem.

We werken samen met de beste merken, zodat uw moderne keuken altijd voorzien is van de laatste innovaties. Of u nu op zoek bent naar apparatuur in RVS, wit of op zoek bent naar zwarte apparatuur. Bij Au Four heeft u een brede keuze.

Bezoek onze keuken showroom voor een moderne keuken op maat

Onze showroom is gelegen in Hoensbroek in Limburg. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk advies. Onder het genot van een goede kop koffie brengen we uw wensen in kaart en zorgen we voor een ontwerp op maat. Kom langs en laat u verleiden door de prachtige ontwerpen in onze showroom. Niet alleen moderne keukens, maar ook design keukens, zwarte keukens en houten keukens. Bij ons bent u verzekerd van originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van moderne keukens? Maak dan een afspraak of kom langs in onze showroom in Hoensbroek, Limburg. U kunt natuurlijk ook ons inspiratieboek aanvragen.


Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!