Moderne keukens

Moderne keukens

Moderne keukens geven uw keuken een eigentijds en exclusieve look. Bijzondere kleurencombinaties welke aansluiten op uw persoonlijke smaak. Een moderne keuken kenmerkt zich onder andere aan de combinatie van materialen. Glas, marmer, steen, RVS, keramiek of hout. Alles is mogelijk. Of u nu op zoek bent naar een moderne witte keuken, of toch een moderne zwarte keuken. Bij Au Four heeft staat beleving centraal. Voor een maatwerk moderne keuken die volledig aansluit bij uw wensen bent u bij Au Four aan het juiste adres.

De moderne keuken van nu

De moderne keuken van nu

De moderne keuken van nu is tijdloos. Met een doordachte inrichting en oog voor details zorgen wij ervoor dat u trots op uw moderne keuken kunt zijn. Less is more. Een combinatie van zwarte fingerprintproof fronten, zwarte apparatuur en een marmerlook keukenblad van composiet. Ziet u het voor zich? Hierbij heeft u de mogelijkheid tot bijpassende meubelstukken zoals een houten servieskast of wandkast. We kunnen deze houten fronten bijvoorbeeld ook terug laten komen in een tv-meubel, zodat we verschillende ruimtes met elkaar kunnen verbinden.

Moderne strakke keuken op maat

Moderne keukens op maat. Bij Au Four is uniek de standaard. We bedenken slimme maatwerk oplossingen waarbij uw wensen centraal staan. Bent u op zoek naar een greeploze keuken of een design keuken? Wij bieden een persoonlijk ontwerp van alle luxe voorzien. U heeft een ruime keuze aan materialen zoals marmer, steen, RVS, keramiek of hout. Onze hoogwaardige keuken apparatuur zijn uitsluitend van luxueuze merken zoals Siemens, Bora, Quooker, ATAG en Gaggenau. We gaan graag, samen met u, aan de slag met het samenstellen van de keuken. De getoonde gerealiseerde keukens voor onze klanten op onze website dienen als voorbeeld. Bij Au Four hebben we namelijk veel meer te bieden. Elke keukenruimte vraagt om een uniek ontwerp. We willen dat u trots op uw keuken kunt zijn.

Landelijke moderne keukens met eiland en andere moderne keukenstijlen

Maak van de keuken de favoriete plek in uw huis. Een strakke keuken met eiland is modern en past bij ieder interieur. Een moderne keuken met kookeiland verbindt de keuken met de eetkamer of woonkamer. Maak van uw nieuwe keuken het middelpunt van de woning. Vaak wordt gedacht dat een landelijke stijl het tegenovergestelde is van een moderne keuken. Maar niets is minder waar. Deze twee stijlen zijn perfect te combineren. Het resultaat: een strakke landelijke keuken met een warme uitstraling. Moderne keukens met hout zijn helemaal van deze tijd. Onze keukens zijn op maat gemaakt waardoor we iedere keukenopstelling kunnen realiseren. Gaat u liever voor een moderne hoekkeuken of een moderne u-keuken? Bij Au Four is het allemaal mogelijk.

Moderne keuken met corian keukenblad
Moderne houten keuken
Moderne houten keuken

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan