Unieke keukens

Unieke keukens

Bij Au Four is uniek de standaard. Wij bieden maatwerk oplossingen voor uw keukenruimte. Bij ons bent u verzekerd van een unieke keuken: Een one of a kind. Een unieke keuken is een keuken waarvan er maar één exemplaar is.  De keuken is vaak hét centrale punt in huis en dat vraagt natuurlijk om een uniek keuken ontwerp. We nemen hier graag de tijd voor. Of u nu op zoek bent naar een moderne keuken of een landelijke keuken, een houten keuken of een zwarte keuken. Elke keuken is bij Au Four uniek.

Unieke ruime leefkeuken

Unieke keukens in diverse stijlen

Bij Au Four maken wij uw unieke keuken op maat. Onze keukens kunnen uiteraard worden gemaakt in verschillende stijlen. Zo vindt u bij ons maatwerk keukens die écht uniek zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een unieke greeploze keuken of een unieke keuken met bar. Wij ontwerpen unieke keukens en streven altijd naar perfectie. Alles wat wij doen, doen wij met liefde, passie én een creatieve denkwijze.

Unieke keuken ontwerpen

Een keuken krijgt een unieke look door een specifieke stijl, kleurgebruik en het gebruik van unieke materialen. We nemen graag de tijd voor uw nieuwe keuken. Onder het genot van een goede kop koffie bespreken we uw wensen, bekijken we de ruimte en maken we een ronde door de showroom om de stijl, de kleur en het materiaal te bepalen. De uitkomst: een 3D ontwerp op maat. Speciaal voor u ontworpen. U krijgt een heldere offerte. We denken ook graag mee over de overige ruimtes, zodat deze naadloos aansluiten bij uw keukenruimte. Een unieke keuken mag natuurlijk opvallen. Deze diensten maken ons keukencentrum uniek. Bent u op zoek naar een unieke en aparte keuken? Maak een afspraak of kom eens langs in onze keuken showroom in Hoensbroek, Limburg. Neem een kijkje in de nieuwe keukens van onze klanten of een greep uit onze keukencollectie. Bij ons bent u verzekerd van een unieke keuken op maat.

Gerealiseerde unieke keukens

We willen dat u trots kunt zijn op uw nieuwe keuken. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij streven altijd naar het hoogst haalbare voor u als klant. De afgelopen jaren hebben we al velen klanten blij mogen maken met een unieke keuken op maat. Bekijk recente projecten van klanten die we hebben mogen verrassen met een unieke keuken.

Unieke maatwerk keuken
Unieke lichte keuken
Unieke keukendesigns

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan