Houten keukens

Houten keukens

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher? Kies dan voor een luxe houten keuken. Bij Au Four bent u aan het juiste adres voor moderne houten keukens op maat. Onze maatwerk houten keukens zijn perfect afgestemd op uw wensen. Houten keukens zijn terug te zien in bijna alle keukenstijlen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een landelijke keuken van hout. Maar ook in moderne keukens en design keukens zijn tegenwoordig houten elementen terug te vinden. Geef uw keuken een luxe en exclusieve uitstraling door te werken met houten elementen zoals houten keukenfronten of houten keukendeurtjes. Bespreek uw wensen en ontwerp samen met onze professionele keukenadviseurs de houten keuken van uw dromen.

Luxe houten keuken

Houten keukens in diverse opstellingen

Uw keuken is onderdeel van uw woning. Een houten leefkeuken straalt gezelligheid uit en maakt de keuken hét hart van uw woning. Doordat wij maatwerk leveren kunnen wij uw houten keuken perfect afstemmen op uw interieur. Zo denken wij ook mee over bijpassende meubels. Gaat u voor een donkere keuken met hout? Of toch voor een lichte houten keuken? Tevens denken wij graag mee over de opstelling. Een houten keuken met eiland zorgt ervoor dat uw keuken helemaal opgaat in uw interieur. Heeft u iets minder ruimte tot uw beschikking? Dan behoort een houten hoekkeuken tot de mogelijkheden.

Keukens van hout op maat gemaakt

De exclusieve keukens van Au Four worden op maat gemaakt. Hierdoor is uw keuken écht uniek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een keukeneiland van hout of een eikenhouten keuken. Onze adviseurs denken graag mee in de mogelijkheden en worden graag uitgedaagd. Wij laten u mogelijkheden zien waar u wellicht niet eens over nagedacht had. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwarte keuken met houten blad of van een massief houten keuken? Gaat u voor een keuken van eikenhout of een keuken met een houtlook? Ook een greeploze witte eilandkeuken met houten kastenwand behoort tot de mogelijkheden. De getoonde keukens op onze website dienen slechts als voorbeeld. Bij Au Four is elk ontwerp uniek en op maat gemaakt.

Houten keukens in combinatie met exclusieve keukenapparatuur

In een houten keuken hoort natuurlijk ook luxe keukenapparatuur. Apparatuur van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de laatste innovaties. Gaat u voor de greeploze apparatuur van Miele of toch liever voor de apparatuur van SiemensBora of AEG? Ontelbare mogelijkheden. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wilt u volledig ontzorgd worden in het maken van de juiste keuzes? Maak dan online een afspraak.

Houten keuken met zitgedeelte
Luxe houten keuken
Houten keuken met kookeiland

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan