Witte keuken

Een luxe leefkeuken

Zo’n 20 jaar geleden kwam de familie Meusen in contact met Paul Mackus. Ze hebben al die tijd contact gehouden en zo kwamen ze bij Au Four terecht voor hun nieuwe keuken. Door de aankoop van het nieuwe huis kon ook een prachtige keuken niet ontbreken.

Luxe leefkeuken met kookeiland
Luxe leefkeuken met inductiekookplaat
Keuken met luxe apparatuur
Luxe greeploze leefkeuken
Luxe leefkeuken met zitgedeelte
Luxe eilandkeuken
Luxe leefkeuken met koffienis

Uniek is de standaard
‘Met Paul is het altijd erg gezellig dus ons adviesgesprek verliep erg prettig. We waren ietwat onzeker over de ruimtes zoals onze architect deze in het ontwerp had opgenomen. Paul heeft ons hierin uitstekend geadviseerd waardoor het ontwerp precies werd wat we bedoelden.’ – Familie Meusen

Een lichte keuken met alles wat je nodig hebt in het eiland, waardoor de keuken niet alleen een mooie, maar ook een functionele ruimte is. Door de drie actieve kinderen binnen het gezin van familie Meusen, waren ze op zoek naar een ”hufterproof” keukenblad. Licht, luchtigheid en ruimte waren de aspecten die voor de familie Meusen erg belangrijk waren.

De koffienis is een echte toevoeging voor deze keuken.  Er is gekozen voor een wandplank met verlichting. Dit zorgt niet alleen voor extra sfeer, maar hierdoor krijg je ook meer zicht tijdens het koken.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan