Leefkeuken met eiland

Leefkeukens

Maak van uw grote leefkeuken op maat hét hart van uw woning. Een leefkeuken is namelijk meer dan alleen een keuken. Het concept gaat verder dan alleen een ruimte om te koken; het is het hart van de woning waar gezinsleden en uw vrienden samenkomen om te koken, eten, en ontspannen. In een leefkeuken wordt letterlijk geleefd en gewoond.

Dit type keukens wordt daarom ook wel een woon leefkeuken genoemd. Een woonkeuken is de perfecte combinatie van functionaliteit en gezelligheid. De open keuken die vaak in dit ontwerp wordt geïntegreerd, zorgt voor een naadloze overgang tussen de kook- en leefruimte, wat de ruimte een open en uitnodigende sfeer geeft. Zo wordt koken niet alleen een noodzakelijke bezigheid, maar ook een sociale activiteit in deze multifunctionele ruimte. De volledig op maat gemaakte leefkeuken van Au Four wordt uw favoriete plek in uw huis. Wij kunnen de leefkeuken van uw dromen realiseren in talloze materialen en kleuren waardoor alle denkbare stijlen mogelijk zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een landelijke leefkeuken? Houdt u meer van strakke lijnen en een minimalistisch design? Ga dan voor een moderne leefkeuken. Bij Au Four is uniek de standaard en we helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe keuken-living.

Leefkeuken met zitgedeelte

Leefkeuken met eiland en andere keukenopstellingen

De ultieme leefkeuken is ruim opgezet en past bij de rest van uw interieur en leefruimte. Wij denken we graag mee over de keukenruimte en hoe we hierbij de perfecte leefkeuken ontwerpen. Als u voldoende ruimte heeft is een leefkeuken met eiland een echte eyecatcher. Met een moderne leefkeuken met eiland creëert u een warme en huiselijke sfeer. Heeft u minder ruimte tot uw beschikking? Ook een compacte leefkeuken behoort tot de mogelijkheden. Zelfs bij het creëren van een compactere leefkeuken gaan wij creatief om met de ruimte om zo tot een uniek resultaat te komen. Uniek is bij Au Four immers de standaard.

Leefkeuken inspiratie

Bij het ontwerpen van een leefkeuken draait alles om het creëren van een harmonieuze ruimte die zowel functioneel als sfeervol is. Bent u op zoek naar unieke leefkeuken ideeën? Wij hebben een inspiratieboek samengesteld waar u verrassende en prachtige ideeën kunt opdoen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende keukenshowroom in Hoensbroek. Hier staan onze keuken adviseurs voor u klaar om ervoor te zorgen dat u een keuken krijgt waarbij het integreren van moderne apparatuur wordt verwezenlijkt zonder het warme, huiselijke gevoel te verliezen. Het doel is altijd om een ruimte te creëren waar koken en samenzijn naadloos in elkaar overgaan.

Bezoek onze showroom voor leefkeuken inspiratie

Een bezoek aan onze keukenshowroom biedt u een unieke gelegenheid om diverse leefkeukenontwerpen en -indelingen in het echt te ervaren. In onze showroom kunt u de materialen aanraken, in verschillende lichtinvallen bekijken en de workflow van de keuken testen. In onze toonzaal kunt u diverse leefkeukens bekijken zoals moderne greeploze keukens of houten keukens. Ook voor zwarte keukens of keukens met bar bent u bij Au Four aan het juiste adres. De aanschaf van een verfijnde leefkeuken vergt een doordachte overweging. Wij nemen graag de tijd om samen met u een unieke keuken op maat te ontwerpen. Bij Au Four is uniek de standaard.

Een luxe grijze leefkeuken
Zwarte leefkeuken
Leefkeuken inspiratie
Luxe leefkeuken
Luxe leefkeuken
Unieke leefkeuken

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan