Leefkeuken met eiland

Leefkeukens

Maak van uw grote leefkeuken op maat hét hart van uw woning. Een leefkeuken is namelijk meer dan alleen een keuken. Het is dé plek om gezellig samen te zijn met familie en vrienden. Het is de plek waar u niet alleen kookt, maar ook de krant leest of een spelletje speelt. Waar u met een vers kopje koffie een mail typt naar uw collega, of waar u ’s avonds uren met vrienden borrelt. In een leefkeuken wordt letterlijk geleefd en gewoond.

Dit type keukens wordt daarom ook wel een woon leefkeuken genoemd. De volledig op maat gemaakte leefkeuken van Au Four wordt uw favoriete plek in uw huis. Wij kunnen de leefkeuken van uw dromen uitvoeren in talloze materialen en kleuren waardoor alle denkbare stijlen mogelijk zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een landelijke leefkeuken? Houdt u meer van strakke lijnen en een minimalistisch design? Ga dan voor een moderne leefkeuken. Bij Au Four is uniek de standaard en we helpen u graag bij het samenstellen van de keuken van uw dromen.

Leefkeuken met zitgedeelte

Leefkeuken met eiland en andere keukenopstellingen

De ultieme leefkeuken is ruim opgezet en past bij de rest van uw interieur en leefruimte. Wij denken we graag mee over de keukenruimte en hoe we hierbij de perfecte leefkeuken inrichten. Als u voldoende ruimte heeft is een leefkeuken met eiland een echte eyecatcher. Met een moderne leefkeuken met eiland creëert u een warme en huiselijke sfeer. Heeft u minder ruimte tot uw beschikking? Ook een compacte leefkeuken behoort tot de mogelijkheden. Zelfs bij het creëren van een smalle leefkeuken gaan wij creatief om met de ruimte om zo tot een uniek resultaat te komen. Uniek is bij Au Four immers de standaard.

Leefkeuken inspiratie

Bent u op zoek naar unieke leefkeuken ideeën? Wij hebben een inspiratieboek samengesteld waar u verrassende en prachtige ideeën kunt opdoen. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende keukenshowroom in Hoensbroek.

Bezoek onze showroom voor leefkeuken inspiratie

In onze showroom kunt u volop inspiratie opdoen en vindt u talloze voorbeelden van leefkeukens. Bekijk diverse stijlen. In onze toonzaal kunt u diverse leefkeukens bekijken zoals moderne greeploze keukens of houten keukens. Ook voor zwarte keukens of keukens met bar bent u bij Au Four aan het juiste adres. Het kopen van een leefkeuken kan erg lastig zijn. Wij nemen graag de tijd om samen met u een unieke keuken op maat te ontwerpen. Bij Au Four is uniek de standaard.

Leefkeuken inspiratie
Luxe leefkeuken

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan