Keukenapparatuur

Wilt u uw keuken voorzien van luxe keukenapparatuur? Bij Au Four vindt u diverse merken keukenapparatuur zoals Miele, Bora en Siemens.
Alle apparaten zijn voorzien van de laatste innovaties. Unieke designs en de laatste trends.

Au Four Keukens

Bora inductiekookplaten met afzuiging.
Grenzeloze vrijheid met de Bora inductiekookplaten met kookveldafzuiging. Uiterst stil, een extra groot kookoppervlak, onbelemmerd zicht en grenzeloze designmogelijkheden.

Au Four Keukens

Miele keukenapparatuur.
Design om optimaal van het leven te genieten. Niet alleen het uiterlijk van een apparaat, maar ook de beleving tijdens het gebruik staat centraal. Breed aanbod aan inbouwapparaten.

Au Four Keukens

Siemens keukenapparatuur.
De apparaten van Siemens maken van koken en bakken een plezier. Innovatieve technologieën en handige functies nemen u het werk uit handen en inspireren u.

Au Four Keukens

Quooker kokend-water-kraan
Quooker heeft een breed aanbod aan kokendwaterkranen. Altijd kokend water binnen handbereik. 100% veilig en kindvriendelijk. Een echte eyecatcher op uw aanrecht.

Au Four Keukens

ATAG keukenapparatuur.
Passie voor koken, passie voor kwaliteit. Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen.

Au Four Keukens

Gaggenau keukenapparatuur
Gaggenau is de crème de la crème op het gebied van keukenapparatuur. Een keukenontwerp zonder concessies. Ovens, koffiemachines, kookplaten, afzuigsystemen, koelkasten, vaatwassers en wijnklimaatkasten.

Welke apparatuur past bij mij?

Het aanbod keukenapparatuur is groot. Gaat uw voorkeur uit naar een inductiekookplaat of kookt u liever op gas? Wilt u een oven én een magnetron of kiest u voor een multifunctionele oven met magnetron en stoomoven? Welke voordelen biedt een wijnklimaatkast, of is het overbodige luxe?

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een keuze te maken. Onze adviseurs helpen u graag bij deze keuze. Zij luisteren naar uw wensen, stellen vragen over uw levensstijl en over hoe u de keuken gaat gebruiken. Zo komen we samen tot een passend advies. Zo makkelijk kan het zijn. We adviseren om een afspraak te maken zodat we ruimschoots de tijd voor u kunnen nemen.

Advies op maat

We helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Of u nu op zoek bent naar een moderne keukens of een landelijke keuken. Een witte keuken of een zwarte keuken. Bij Au Four is uniek de standaard. Een advies op maat, met een passend keuken ontwerp, voorzien van de laatste trends op het gebied van keukenapparatuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u alvast wat keuken inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Deze staat boordevol inspiratie. Een greep uit onze keukencollectie en reeds gerealiseerde projecten. Of breng een bezoek aan onze showroom in Hoensbroek te Limburg. Diverse keuken stijlen en talloze mogelijkheden op het gebied van keukens, keukenbladen en keukenapparatuur.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!