Donkere keuken met schiereiland

Schiereiland keuken

Een schiereiland keuken heeft een luxe en elegante uitstraling, maar is daarnaast ook erg praktisch. Je bespaart namelijk een hoop ruimte vanwege de handige indeling die deze keuken heeft. Het kookeiland van deze keuken grenst namelijk met één zijde aan de wand of het keukenblok, waardoor er ontzettend veel mogelijkheden ontstaan voor de verdere inrichting van de ruimte. Wilt u graag keuken schiereiland inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan en hopelijk zien we u snel in onze showroom in Hoensbroek.

Witte keuken met schiereiland

Een keuken met schiereiland; praktisch en stijlvol

Bij Au Four hebben wij een breed en divers aanbod schiereiland keukens waar u uit kunt kiezen. Een keuken schiereiland kan in allerlei vormen, kleuren, stijlen en materialen ontworpen en uitgewerkt worden. Wij beloven u een droomkeuken die volledig aan al uw wensen voldoet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs om de schiereiland keuken van uw dromen te bespreken. 

Stijlen voor een keuken schiereiland

Er zijn veel stijlen mogelijk voor het ontwerpen van een keuken schiereiland. Deze opstelling past binnen veel ruimtes en is zeker een optie die u kunt overwegen bij het zoeken naar een nieuwe keuken. Een mooie combinatie is een moderne keuken met schiereiland, met bijvoorbeeld antracieten accenten. Een populaire moderne variant is een schiereiland keuken zwart. Een landelijke keuken met schiereiland is een geheel andere stijl, maar is ook een mooie combinatie die mogelijk is bij ons. De houten accenten van een landelijke keuken dragen bij aan de gezelligheid en het open karakter van een schiereiland keuken. Naast de stijlen, zijn ook alle maten mogelijk. Indien u niet zoveel ruimte beschikbaar heeft, is een kleine keuken met schiereiland een optie. Een schiereiland keuken klein is compact, maar toch ruimtelijk vanwege de opstelling.

U-keuken met schiereiland

Een kook schiereiland kan in verschillende opstellingen worden gerealiseerd. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een rechte keuken met schiereiland of een hoekkeuken met schiereiland. Een andere mogelijke opstelling is een U-keuken met schiereiland. Een mooie toevoeging hieraan is een bar. Een keuken schiereiland met bar zorgt voor een open en tegelijkertijd gezellige uitstraling. Een schiereiland keuken met bar maakt van uw keuken een echte leefkeuken waarbij gezelligheid en sfeer de boventoon voeren. Een andere mogelijke opstelling is een l keuken met schiereiland, die zoals de naam al verraadt, de vorm van de letter l heeft.

Keuken met schiereiland
U-keuken met schiereiland

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan