Taupe keuken

Kleine Keuken

Uw kleine keuken zo efficiënt mogelijk inrichten is iets waar we bij Au Four wel raad mee weten. Ook wanneer u iets minder keukenruimte ter beschikking heeft, zijn er veel opstellingen mogelijk. Door een georganiseerde en praktische lay-out  van uw keuken, kunt u dagelijks genieten van uw kleine keuken.

Hoekkeuken modern

Kleine keuken inspiratie; mogelijke opstellingen

Wanneer u  een beperkte keukenruimte tot uw beschikking heeft, zijn er alsnog ontzettend veel verschillende opstellingen mogelijk. Handige opstellingen voor een kleine keuken zijn de hoekkeuken, rechte keuken en U-keuken. Een kleine hoekkeuken biedt zowel veel opbergruimte als bewegingsvrijheid en zorgt ervoor dat u al uw keukengerei binnen handbereik hebt. Een opstelling  die dezelfde voordelen bevat is de kleine rechte keuken. Het grootste voordeel hiervan is dat slechts één wand nodig is voor de plaatsing van de keuken. Tenslotte is de U-keuken ook erg functioneel en stijlvol. De charme van deze opstelling is dat er een bar aan vastgemaakt kan worden. Een kleine U-keuken met bar is ontzettend gezellig en tovert uw keuken om tot een echte leefkeuken. Bij Au Four kunt u terecht voor een complete kleine keuken voorzien van alleen de beste keukenapparatuur. Uniek is de standaard.

Een unieke keuken met marmerlook blad

Meer mogelijkheden; zoals een klein kookeiland

Naast de voor de hand liggende opstellingen voor een kleine keuken, behoort ook een kleine keuken met eiland tot de mogelijkheden. Vaak wordt gedacht dat een kookeiland  alleen past in een grote ruimte. Wij bij Au Four denken daar anders over en vinden dat een kookeiland in een kleine keuken ook zeker kan. Aangezien wij alles op maat maken behoort ook vrijwel alles tot de mogelijkheden. Belangrijk bij het ontwerp van een kleine keuken met kookeiland is wel dat de ruimte goed wordt ingedeeld, aangezien er ruimte over moet blijven om te kunnen lopen rondom het eiland. Indien u niet veel keukenruimte heeft maar wel graag een eiland wilt, is een klein keukeneiland misschien dé ideale oplossing voor u. Zo neemt het eiland niet al te veel ruimte in beslag, maar kunt u er wel volop van genieten. Met een kookeiland kunt u ook kiezen voor een kleine keuken met bar. Onze keukenadviseurs denken graag mee over het ontwerp van uw droomkeuken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Een kleine keuken inrichten

Er is meer mogelijk dan de meesten denken als het gaat om de inrichting van een kleine keuken. Het belangrijkste is hoe u de keuken indeelt en voor welke kleuren en meubels u kiest. Zo zijn lichte kleuren perfect voor een kleine smalle keuken en zullen ze ervoor zorgen dat uw keuken optisch groter lijkt. Een kleine zwarte keuken kan er namelijk voor zorgen dat de ruimte kleiner lijkt, maar in de juiste opstelling en stijl kan dit ook een echte blikvanger vormen. Aangezien een kleine keuken vaak al een klein keukenblok en wat minder ruimte voor keukenkastjes heeft, is het van groot belang dat alles  praktisch is ingedeeld. Bent u van plan om een kleine keuken kopen? Dan is het prettig om hiervoor geadviseerd te worden door een expert. Wij voorzien u graag van advies voor de indeling van uw keuken. Bij Au Four maken we uw droomkeuken op maat. Om alvast inspiratie op te doen kunt u ons inspiratieboek aanvragen vol verschillende stijlen, van kleine landelijke keukens tot aan industriële en moderne keukens.

Stijlen voor een keuken schiereiland
Tijdloze designkeuken accessoires
I-luminate keuken
Hoekkeuken

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan