Een houtkleur keuken

Een houtkleur keuken met bargedeelte

De jongste zoon van de familie Vaes staat graag met zijn vader in de keuken. Omdat de keuken inmiddels meer dan twintig jaar oud was, vond hij het wel tijd worden om de keukenruimte te moderniseren. Een nieuwe keuken met kookeiland en Miele apparatuur voor de twee hobbykoks. Na een uitgebreide rondleiding zijn wij met hen aan de slag gegaan en gestart met de realisatie van deze keuken.

Houtkleur keuken met bar
Quooker kraan houten keuken
Een houtkleur keuken
Een hout kleur keuken
Een houtkleur keuken

Uniek is de standaard
Een houtlook keuken is eigenlijk niet van echt hout te onderscheiden. Bovendien heeft een houtlook front verschillende voordelen ten opzichte van een echt houten front. Waar een houten keuken erg veel onderhoud (regelmatig behandelen) vergt, is een houtlook keuken makkelijk schoon te maken. Daarnaast is een houtlook keuken vaak stukken goedkoper dan echt houten fronten. Hout werkt en daardoor zal de kleur in de loop der tijd veranderen. Met houtlook fronten doet dit probleem zich niet voor.

Een donkerbruine greeploze keuken met kookeiland, stoomoven, Bora inductiekookplaat én een Quooker. Dat waren een aantal wensen van de familie Vaes. Deze wensen hebben we verwerkt in verschillende schetsen.

‘Paul gaf het juiste advies, maar liet ons zelf de keuzes maken. Dat vonden we erg prettig en daardoor hebben we echt een keuken die perfect bij ons past. We zouden een volgende keer zeker weer voor Au Four kiezen.’ – Fam. Vaes

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan