Lichtgrijze keuken

Een lichtgrijze keuken met composieten blad

De zaak Au Four was al jaren bekend bij mevrouw Dhondt. Toen het moment van het kopen van een nieuwe keuken was aangebroken, was Au Four ook een van de zaken waar zij naar toe wilde. Naast een mooie, nieuwe keuken werd er ook verbouwd. De bijkeuken werd bij de keuken betrokken en ook de muur tussen de keukenruimte en de eetkamer ging er tussenuit.

Lichtgrijze keuken met eiland en nis
Lichtgrijze keuken met eiland en nis
Lichtgrijze keuken composiet blad
Lichtgrijze keuken
Lichtgrijze keuken met Quooker
Lichtgrijze keuken nis

Uniek is de standaard
‘Het ontwerp heeft voor ons de doorslag gegeven in de keuze voor Au Four. Er werd net even verder gedacht en er was ook aandacht voor esthetiek in plaats van enkel de functionele elementen.’ – mevr. Dhondt 

Een strakke keuken met een warme uitstraling, voldoende pitten om te koken, een grote oven, voldoende opbergruimte en een rustig blad. Er is gekozen voor composiet. Composiet is een industrieel vervaardigd steenachtig materiaal. Composiet is leverbaar in een zeer breed scala aan kleuren. Het is krasbestendig en vlekbestendig.

We hebben een nis toegevoegd aan het ontwerp om de keuken meer sfeer te geven. De perfecte plek voor het plaatsen van persoonlijke accessoires. Bovendien hebben we op deze manier extra opbergruimte gecreëerd. De mozaïek maakt de nis helemaal af.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan