Een unieke eilandkeuken

Een unieke keuken

Deze luxe eilandkeuken is voorzien van een prachtig composieten keukenblad. Door de prachtige adering krijgt het blad een marmerlook uitstraling. Om een mooi geheel te creëren, hebben we het blad doorgetrokken in de achterwand.

Een unieke keuken met marmerlook blad
Een unieke keuken
Een unieke keuken met marmerlook blad en achterwand
Een unieke keuken met composieten blad
Een unieke keuken met lades en bestekbak
Een unieke keuken met afvalverwerking
Een unieke keukenlade
Een unieke keuken met kwalitatieve apparatuur

Uniek is de standaard
Een mooie woonruimte verdient een prachtige keuken. Voor deze luxe eilandkeuken hebben we gekozen voor de kleuren omber natuur en lavagrijs in combinatie met een composieten keukenblad.

Bij deze keuken hebben we aan elk detail gedacht. Van hoogwaardige apparatuur tot ruimte voor de afvalverwerking. Alles is zorgvuldig weggewerkt zodat deze keuken haar prachtige en strakke uitstraling behoudt.

Composiet is leverbaar in een zeer ruim assortiment aan kleuren en uitvoeringen. Bij elke stijl keuken is er een passen composieten blad te vinden. Het is een vervaardigd steenachtig materiaal met kwarts als hoofdbestanddeel. De eigenschappen kunnen enigszins variëren per kleur en oppervlakte, maar over het algemeen heeft het materiaal een goede krasbestendigheid. Het materiaal is daarnaast ook behoorlijk hittebestendig, maar we raden te allen tijde aan om een onderzetter te gebruiken. Dit om een zogenaamde thermoshock te voorkomen.

 

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan