Houten keuken marmerlook blad

Een houten keuken met marmerlook keukenblad

De familie Palmen kwam naar de showroom met een eigen idee. Dit idee heeft René uiteindelijk helemaal omgegooid, waar ze achteraf heel erg blij mee zijn. ‘We waren in eerste instantie van ons stuk gebracht, maar René heeft voor ons een fantastische keuken ontworpen die aan al onze wensen voldoet. Het is meer dan een keuken geworden.’

Au Four keuken fam. Palmen
Houten keuken Au Four
Houten keuken Au Four
Houten keuken Au Four
Houten keuken Au Four
Agaatgrijze keuken met houtfineer
Quooker Flex Au Four

Uniek is de standaard
Bij het ontwerp is rekening gehouden met de locatie en de omgeving van het huis. De keuken past perfect bij de bosrijke en groene tuin, die door de grote glaspartijen aan beide zijden van de ruimte te zien is.

De fronten zijn een combinatie van eiken sepia houtfineer en agaatgrijs ultramat. Een unieke keuken met Dekton keukenblad met marmerlook en luxe keukenapparatuur van Siemens StudioLine. Ook is er gekozen voor een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging voor vrij zicht tijdens het koken.

De Quooker Flex zorgt voor koud, warm én kokend water binnen een handomdraai. Deze kraan heeft een kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop en uitrekbare en flexibele uitrekslang.

Gerelateerde keukens

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan