Zwarte keuken Au Four

Een zwarte keuken met houten accenten

De wens van de familie Buhler? Een ruimte creëren waarbij de keuken en de woonkamer met elkaar in verbinding staan. Voldoende opbergruimte, een groot werkblad en alle apparatuur binnen handbereik. Ook dat stond op hun wensenlijst. Aan ons de taak om deze wensen samen te laten komen in een prachtig keukendesign.

Zwarte keuken met houten accenten
Zwarte keuken met houten accenten
Zwarte keuken met houten accenten
Zwarte keuken met houten accenten

Uniek is de standaard
We hebben de kleur van de tafel terug laten komen in drie van de negen bovenkasten. Deze houtlook is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Het zwarte kookeiland en de ruime eettafel staan in verbinding met elkaar. De tafel zweeft als het waren in het eiland. Vanuit de woonkamer gezien, een heel mooi detail.

‘Na een periode van zoeken naar keukens, vooral online, zijn we via kennissen bij Au Four terecht gekomen. Tijdens een goed gesprek in de showroom heeft René onze ruimte moeiteloos ingericht. Het ontwerp vonden we zeer verrassend. Ondanks dat we voor een lichte keuken gingen, zijn we met een zwarte keuken geëindigd. De zwarte keuken heeft de ruimte juist lichter gemaakt.’ – Fam. Buhler

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan