Zwarte keuken met hout

Zwarte keuken met hout

Een zwarte keuken met hout is een van de huidige keukentrends. Deze prachtige samensmelting van een elegante kleur met een zachte ondertoon is uitstekend te combineren met diverse materialen en kleuren. Al tijden is de zwarte keuken een opkomende trend die veelal in de moderne en industriële stijl voorkomt. De keuken hout met zwart is daarentegen vrij nieuw, maar zien we steeds meer voorbijkomen. 

Donkere keuken met houten werkblad

Zwarte keuken met houten blad

Wanneer u kiest voor een zwarte houten keuken, is de keuze nog niet gemaakt. Zo kunt u namelijk kiezen welke elementen van de keuken u de kleur zwart toedient en welke van het materiaal hout worden gemaakt. Een populaire keukenvariant is de zwarte keuken met houten blad, waarmee de keuken ruimschoots de moderne stijl hanteert, maar waar toch dat warme en gezellige houten detail aanwezig is. Een zwarte keuken houten blad kan gemaakt worden van verschillende houtsoorten en –kleuren, zoals donker of wit hout en eiken of beukenhout. Een zwart eiken keuken is een geliefde keuze, vanwege de warme maar tegelijkertijd ook stoere uitstraling die deze sfeervolle keuken met zich meebrengt. Met een keuken zwart eiken zit u altijd goed. Wanneer u zwart een mooie kleur vindt, maar eigenlijk een groter fan bent van de landelijke keuken, is een houten keuken met zwart blad wellicht een goede keuze voor u. In tegenstelling tot de keuken zwart met houten blad, is hierbij het hout prominent aanwezig en voert het zwart een subtiele en chique ondertoon. Wilt u alvast inspiratie opdoen over zwarte keukens met hout? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan.

Keuken zwart met hout

Hoewel zwart misschien één kleur lijkt, zijn er diverse soorten zwart. Een variant die veel gekozen wordt in keukens is matzwart. Een mat zwarte keuken met hout is dan ook een prachtige combinatie met de perfecte balans tussen stoer en elegant. Als u het mooi vindt dat de kleur mat zwart de boventoon voert, kunt u kiezen voor een mat zwarte keuken met houten blad. Zo heeft u toch de warme en gezellige sfeer van het hout, maar wel met een stijlvol en buitengewoon design in deze prachtige kleur. Een zwart met houten keuken kan in allerlei stijlen en vormen worden ontworpen. Bij Au Four houden we rekening met de beschikbare ruimte en uw smaak. Ook kijken we ernaar of de keuken mooi aansluit bij de rest van uw interieur, zodat het één geheel is. De houtlook keuken met zwart past uiteraard binnen de moderne stijl, maar ook zeker binnen de landelijke stijl. 

Donker houten keuken

Een keuken donker hout betekent natuurlijk niet meteen dat het de kleur zwart moet bevatten. Er zijn ook genoeg andere schitterende alternatieven die deze donkere uitstraling met zich meebrengen, zoals houtsoorten die donker zijn van aard. Een donkere keuken met hout is tijdloos en stijlvol. Het leuke hiervan is dat u deze keuken kunt aanvullen met details in wat lichtere kleuren, zodat er een uitmuntend contrast gecreëerd wordt. De tegenstellende variant van de donker houten keuken is de keuken zwart wit hout. Dit is ook een voortreffelijke combinatie waarin donker licht ontmoet. Een magnifiek samenspel van twee contrasterende kleuren. Wilt u graag meer weten over de keukens van Au Four, of misschien zelfs wel de houten keuken met zwart van uw dromen bespreken? Plan dan nu vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze keukenarchitecten.

Zwarte houten keuken
Keuken met houten blad
Donkere keuken met hout

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan