Zwarte greeploze keuken

Zwarte greeploze keuken

De nieuwste trend in de keuken industrie is de zwarte greeploze keuken. En deze komt in vele varianten. Zo kunt u kiezen voor een mat zwarte keuken, een hoogglans keuken of bijvoorbeeld een zwarte design keuken. Een greeploze keuken straalt luxe uit en zorgt voor rust. Het zorgt namelijk voor een strakke look met een tijdloos karakter.

Zwarte keuken greeploos

Greeploze zwarte keuken

Een zwarte keuken greeploos heeft vele voordelen. Zoals gezegd straalt het rust en luxe uit en u geeft de keuze uit verschillende technieken voor uw greeploze keuken. Zo kunt u kiezen voor een moderne keuken met greeplijsten  of voor een geavanceerd push to open techniek waarmee u door middel van een push uw lades en kasten opent. Het voordeel bij een mat zwarte greeploze keuken is dat u minder snel vingervlekken ziet en het makkelijk en snel is schoon te maken. Het kiezen voor een greeploos ontwerp geeft uw keuken een belangrijk design-element. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een semi greeploze keuken, of een keuken met greep.

Au Four keukens

Bij Au Four hebben we de filosofie dat elke keuken uniek moet zijn. Daarom maken wij uw zwarte keuken greeploos volledig op maat. Bij Au Four heeft u zelfs de keuze om het apparatuur in uw zwarte greeploze keuken greeploos aan te kunnen schaffen. Of u nu zoekt naar een vaatwasser, koelkast of een afzuigkap. Wij hebben van het merk Miele de greeploze apparatuur lijn. Zo voorziet Au Four uw keuken met luxe keukenapparatuur. Bij Au Four hebben we diverse topmerken zoals, Siemens, Bora, AEG, Quooker, Miele en Gaggenau.

Greeploze keuken zwart stijlen

Een greeploze keuken past goed in de stijl: zwarte keuken industrieel. Hierbij kunt u het strakke greeploze design combineren met een stoere betonlook werkblad. Zo krijgt uw greeploze zwarte keuken een robuuste en moderne uitstraling. Onze keukenadviseurs staan je graag te woord over welke stijl en indeling het beste bij uw wensen en beschikbare ruimte past.

Zwarte greeploze eilandkeuken

Keuken inspiratie in onze showroom

Wij nodigen u uit om te komen kijken in onze inspirerende showroom in het Limburgse Hoensbroek. Kom binnen en laat u verleiden door ruim 2000 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden. Wij laten u graag kennismaken met de ongekende mogelijkheden op het gebied van keukens. Ons motto, uniek is de standaard, loopt als een rode draad door onze gehele showroom. Bij ons bent u verzekerd van een optimale originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service afgestemd op uw behoefte en die van uw naasten.

Kom Au Four bezoeken en laat u enthousiasmeren door de unieke mogelijkheden. Ons team staat altijd voor u klaar. U kunt online een adviesgesprek plannen en we denken graag met u mee en geven een eerlijk advies.

Zwarte keuken greeploos
Greeploze keuken zwart

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan