Matzwarte keuken

Matzwarte keuken

Matzwarte keukens zijn helemaal in. Een matzwarte keuken straalt luxe en exclusiviteit uit. Een matzwarte keuken past perfect bij een moderne of industriële inrichting en is een echte eyecatcher. Bovendien heeft een matzwarte keuken ook vele voordelen. Zo heeft u bij een matzwarte keuken, in tegenstelling tot een hoogglans keuken, geen last van weerspiegeling en schittering. Gaat u voor een echte luxe keuken? Ga dan bijvoorbeeld voor een mat zwart kookeiland.

Moderne matzwarte keuken

Mat zwarte keuken met hout

Bij Au Four werken we graag met luxe materialen zoals natuursteen en houtfineer. Bent u op zoek naar een mat zwarte keuken met hout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geef uw keuken een unieke uitstraling door het gebruik van hout in combinatie met mat zwarte elementen, zoals mat zwarte keukenkastjes greeploos uitgevoerd. Laat u inspireren op onze website door het bekijken van onze zwarte keukens. Op zoek naar meer inspiratie? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan.

Matzwarte keuken met kookeiland

Mat zwarte keuken met eiland

Het toppunt van luxe vind u terug in een mat zwarte keuken met eiland. Een keuken met kookeiland is de perfecte plek om samen met uw familie of vrienden te koken en dineren. Een keuken met kookeiland wordt vaak geïntegreerd met de woonkamer waardoor het een échte leefkeuken wordt. Bij Au Four ontwerpen wij uw keuken met de rest van uw interieur in ons achterhoofd, waardoor uw matzwarte keuken naadloos aansluit bij de rest van uw interieur. Heeft u niet voldoende plek voor een keuken met eiland? Waarom gaat u dan niet voor een mat zwarte hoekkeuken, of een mat zwarte rechte keuken? Alle keukenopstellingen zijn mogelijk, zelfs als uw beschikbare ruimte compact is. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en laat u volledig ontzorgen in de zoektocht naar de matzwarte keuken van uw dromen.

Greeploze mat zwarte keuken
Mat zwarte keuken
Mat zwarte keuken met eiland

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan