eiken keuken

Eiken Keuken

Breng een warme en intieme sfeer aan uw interieur met een eiken keuken. Met deze prachtige houtsoort kunt u alle kanten op. Zo zijn er veel verschillende kleurencombinaties en stijlen mogelijk. Wij van Au Four denken graag met u mee en helpen u graag met het realiseren van uw droomkeuken.

Houten i-luminate keuken lades

Eiken keukenblad

U kunt eikenhout op allerlei manieren verwerken in uw keuken. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor een keuken in eikenhout, waarin deze houtsoort de boventoon voert. Maar u kunt natuurlijk ook bepaalde elementen in uw keuken laten ontwerpen met dit materiaal. Denk bijvoorbeeld aan een keukenblad van eiken. Dit subtiele detail geeft uw keuken die robuuste, maar gezellige uitstraling. Naast een eikenhouten keukenblad, kunt u ook kiezen voor eiken keukendeurtjes, waarbij deze elegante houtsoort mooi overloopt in de rest van uw keuken. Het prettige van een keuken in eiken is dat deze gemakkelijk te combineren is met andere kleuren. Of u nu voor een massief eiken keuken gaat of ervoor kiest om het materiaal subtiel te verwerken in uw keuken, het is altijd een echte eyecatcher in uw huis. Bent u er nog niet over uit hoe uw droomkeuken eruit moet komen te zien? Vraag dan ons inspiratieboek aan en laat u inspireren.

Landelijke houten keuken

Landelijke eiken keukens

Als er een keukenstijl past bij de eiken houten keuken, dan is het de landelijke stijl wel. Deze stijl wordt natuurlijk gekenmerkt door warme en vaak lichte kleuren, maar ook natuurlijke materialen, zoals hout. Een licht eiken keuken sluit dan ook perfect aan bij deze stijl en vormt een stijlvol geheel. In tegenstelling tot deze lichte kleur, is er ook de oud eiken keuken. Deze houtsoort heeft een wat gewaagder karakter  en gaat meer richting de donker eiken keuken. Naast de landelijke stijl, is er ook de moderne eiken keuken. Ook in deze keukenstijl komt de houtsoort volledig tot zijn recht en kunt u kiezen voor diverse uitvoeringen. Afhankelijk van de overige keukenelementen kunt u zelf bepalen of u meer richting de eiken keuken modern of landelijk gaat.

 

Uw eikenhouten keuken kopen bij Au Four

Bij Au Four gaan we altijd een stapje verder om uw droomkeuken te verwezenlijken. Alle kleurcombinaties, stijlen, materialen en opstellingen zijn mogelijk. Of u nu kiest voor een geheel zwarte eiken keuken of misschien liever een keuken met detail, zoals een massief hout keukenblad,.alles is mogelijk. Wij nemen graag de tijd om u te voorzien van een eerlijk advies en uniekontwerp voor uw keukenruimte. Plan vandaag nog een adviesgesprek in met een van onze keukenadviseursom uw wensen te bespreken.

Houten i-luminate keuken met LED verlichting
Houten i-luminate keuken apparatuur
Corian keukenblad

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan