Zwarte keuken

Een zwarte keuken op maat. We hebben een breed aanbod zwarte keukens, in diverse stijlen. Een moderne keuken, een design keuken of toch liever een landelijke keuken? Zwart is tijdloos en past bij elke stijl.  U heeft een ruime keuze aan materialen en keukenapparatuur. De getoonde collectie dient als voorbeeld, we hebben u veel meer te bieden. Elk ontwerp is uniek, geheel aan te passen naar uw eigen smaak.

Keuken op maat

Elke keukenruimte is anders en verdiend een uniek keuken ontwerp. Dat begrijpen we maar al te goed. We nemen graag de tijd om uw keuken te ontwerpen, welke perfect past binnen uw ruimte en interieur. De keuken is een is meer dan het kiezen van de juiste kastjes en de ideale apparatuur. Het is een belangrijk onderdeel van de woning en in de meeste gevallen zelfs het centrale middelpunt. Het totaalplaatje moet kloppen.

We hebben persoonlijke aandacht gedurende het gehele traject. Van een warm welkom bij binnenkomst, de tijd nemen om te komen tot dat unieke keuken ontwerp, duidelijkheid geven over de voortgang en planning en een nette plaatsing van uw design keuken. En dan die belangrijkste fase niet te vergeten; we zijn er namelijk ook als de keuken in gebruik genomen is. We willen dat u trots op keuken kunt zijn.

Laden..

Zwarte keukenapparatuur

Op het gebied van keukenapparatuur werken wij enkel samen met de beste merken zoals Miele, Siemens, Bora, Quooker en ATAG. Zij bieden een breed scala aan luxe inbouwapparatuur, ook in het zwart.

Zo kunt u naast een zwarte kookplaat en afzuigkap, ook kiezen voor een zwarte kraan, of kokendwaterkraan van Quooker. Natuurlijk kunt u ook uw oven, stoomoven of combi-stoomoven uit laten voeren in het zwart. Zwarte apparatuur staat erg mooi in een zwarte keuken. In combinatie met het juiste keukenblad wordt uw nieuwe keuken een echte eyecatcher.

Bezoek onze showroom

Au Four heeft een ruime showroom in Hoensbroek, Limburg. We nodigen u graag uit. Kom binnen en laat u verleiden door ruim 1500 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden op keukengebied.

Bij ons bent u verzekerd van originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service. Talloze mogelijkheden op het gebied van keukens, keuken inbouwapparatuur en keukenbladen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zwarte keukens? Maak dan een afspraak of kom langs in onze showroom in Hoensbroek, Limburg. U kunt natuurlijk ook ons inspiratieboek aanvragen.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!