Zwarte keuken

De zwarte keuken van uw dromen vindt u bij Au Four. Wij realiseren maatwerk zwarte keukens, in diverse stijlen. Een zwarte moderne keuken, een zwarte design keuken of toch liever een zwarte landelijke keuken? Zwart is tijdloos en past bij elke stijl en interieur. Bij Au Four heeft u een ruime keuze aan materialen zoals een zwart keukenblad, betonlookblad, marmer blad. Houdt u meer van contrast? Kies bijvoorbeeld voor een zwarte keuken met wit blad. Tevens heeft u bij ons ruime keuze uit luxe keukenapparatuur. Elk ontwerp van Au Four is uniek, exclusief en geheel aan te passen naar uw eigen wensen. Bij Au Four is uniek de standaard.

Au Four Keukens

Zwarte keuken met eiland en andere opstellingen

Bij Au Four ontwerpen wij iedere keuken op maat. Hierdoor zijn talloze opstellingen mogelijk. Denk hierbij aan een zwarte hoekkeuken, zwarte u-keuken of een luxe keuken met zwart kookeiland. Een zwart keukeneiland is helemaal in en geeft een exclusieve uitstraling. Met een kookeiland creëert u meer dan alleen een luxe keuken. Het wordt zo een gezellige ontmoetingsplek om te koken en dineren. Het zwarte keukeneiland wordt zo het hart van uw woning: een echte leefkeuken. Houdt u van socializen tijdens het koken? Dan is een maatwerk zwarte keuken met bar een luxe keuze voor uw keuken.
divider keukens

Au Four Keukens

Zwarte keuken op maat

Elke keukenruimte is anders en verdient een uniek keukenontwerp. Dat begrijpen wij bij Au Four maar al te goed. Bij Au Four nemen we de tijd om uw wensen te vertalen in een passend ontwerp. Een keuken is méér dan alleen het kiezen van de juiste kastjes en de ideale apparatuur. Het is een belangrijk onderdeel van de leefruimte en in de meeste gevallen zelfs het centrale middelpunt. Het totaalplaatje moet kloppen. We hebben persoonlijke aandacht gedurende het gehele traject. Van een warm welkom bij binnenkomst, tot dat unieke keuken ontwerp. Wij geven u  duidelijkheid over de voortgang en planning. Tevens zorgen wij voor een nette plaatsing van uw design keuken. Uiteraard zullen wij de belangrijkste fase niet te vergeten; we zijn er namelijk ook als de keuken in gebruik genomen is. We willen dat u trots kunt zijn op uw keuken.


Laden..

Zwarte keukenapparatuur en accessoires

Op het gebied van keukenapparatuur werken wij enkel samen met de beste merken zoals Miele, Siemens, Bora, Quooker, Gaggenau en ATAG. Zij bieden een breed scala aan luxe inbouwapparatuur en zwarte keukenaccessoires. Droomt u van een zwarte kookplaat en afzuigkap of zwarte kraan? Wij laten dit samen komen in een prachtig ontwerp. Natuurlijk kunt u ook uw oven, stoomoven of combi-stoomoven uit laten voeren in het zwart. Zwarte apparatuur staat erg mooi in een zwarte keuken. In combinatie met een composieten, keramieken of RVS keukenblad en zwarte keukenkasten wordt uw nieuwe keuken een echte eyecatcher.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens

Bezoek onze showroom

Au Four heeft een ruime showroom in Hoensbroek, Limburg. We nodigen u graag uit. Kom binnen en laat u verleiden door ruim 1500 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden op keukengebied. Bij ons bent u verzekerd van originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service. Ontelbare mogelijkheden op het gebied van keukens, keuken inbouwapparatuur en keukenbladen. Niets is te gek. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zwarte keukens? Maak dan een afspraak of kom langs in onze showroom in Hoensbroek, Limburg. U kunt natuurlijk ook ons inspiratieboek aanvragen.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!