Laden..
Uniek is de standaard
Eigen binnenhuisarchitecten
Eindeloze mogelijkheden
Inspirerende showroom
Maatwerk keukens

Binnen kijken bij familie Boerakkers

Na jarenlang een keuken gehad te hebben met zicht naar de muur, werd het tijd dat er een keuken kwam die in contact ging staan met de rest van de ruimte en de grote eettafel.

Onze wens? Een keuken die in verbinding staat met de rest van de ruimte.

‘Onze eettafel is het middelpunt in ons huis. Hier eten we, drinken we koffie en is tevens onze werkplek. Nu kunnen we met elkaar kletsen tijdens het koken.’ Het kook- en spoelgedeelte zijn bewust naast elkaar gemaakt in het eiland. Het werkblad aan de achterzijde is vooral bedoeld voor de voorbereiding. Zo kunnen we gezellig samen koken. De hoge kasten zijn zwevend verwerkt in een nis. Dit geeft een luxe uitstraling.

“Samen koken in onze nieuwe keuken.”

‘De laden aan de achterzijde van het eiland zorgen voor een groot gemak. Vooral het overzicht in de laden geeft veel plezier. We hoeven bijna niet meer te bukken en we hebben zelfs een wkd-doos op het eiland.’

De nissen hebben verschillende functies. Niet alleen ter decoratie, maar ook voor het plaatsen van losse elementen zoals een koffiemachine. Het eiland blijft op deze manier erg opgeruimd en er is voldoende ruimte voor eventuele accessoires.


Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!