Laden..
Uniek is de standaard
Eigen binnenhuisarchitecten
Eindeloze mogelijkheden
Inspirerende showroom
Maatwerk keukens

Binnen kijken bij..

Meneer en mevrouw waren op zoek naar een warme en mooie nieuwe keuken van natuurlijke materialen. Koken en gezelligheid zijn belangrijke elementen voorn hen en daarom was het belangrijk om een verbinding te creëeren tussen het koken en de tafel.

“De zoektocht naar een warme en mooie nieuwe keuken van natuurlijke materialen.

Door het weghalen van de verschillende muren in de keukenruimte konden we andere ruimtes creëeren waardoor we de keuken in drie elementen hebben gesplitst. Een kookeiland, hoge kasten en een spoelgedeelte.

Het spoelgedeelte is zo geplaatst dat er altijd daglicht op het keukenblad schijnt en zij lekker naar buiten kunnen kijken. De hoge kasten zijn symmetrisch werggewerkt in de nis die de keuken veel rust geeft. De nissen in de wand geven een speels idee en zijn bovendien handig voor bijvoorbeeld de koffiemachine.

Advies op maat voor elke keukenruimte

We helpen u graag bij de realisatie van uw nieuwe keuken. Design keukens, luxe keukens, moderne keukens, compacte keukens of houten keukens. Bij Au Four is niet voor niets uniek de standaard. Vraag vrijblijvend een afviesgesprek aan of kom eens langs in onze keukenshowroom in Hoensbroek. We bieden maatwerkoplossingen voor elke keukenruimte.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!