Zwarte keuken met marmer blad

Zwarte keuken met marmer blad

Een zwarte keuken met een marmer blad is tijdloos en zorgt voor een exclusieve uitstraling. Een zwarte keuken met marmer is altijd uniek. Dit komt doordat je nergens een zwarte keuken marmer blad vind met dezelfde structuur in het marmer.

Zwart marmer keukenblad

Zwart marmer keukenblad

Een zwarte keuken greeploos heeft vele voordelen. Zoals gezegd straalt het rust en luxe uit en u geeft de keuze uit verschillende technieken voor uw greeploze keuken.

Wanneer u aan een keuken met marmer denkt gaat uw eerste gedachte waarschijnlijk uit naar het klassieke witte keuken met marmer blad. Waarbij het blad wit is met grijze structuur. In de keukenwereld zien we de trend van een compleet zwarte keuken ontstaan. Hierbij wordt er gekozen voor een zwarte keuken met zwart marmer blad. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een contrast: zwarte keuken wit marmer blad of andersom. Hiermee creëert u een luxueuze duurzame keuken. Elke keuken is anders en verdient een uniek design. Een keuken wordt steeds meer een onderdeel van de leefruimte waar men graag tijd in doorbrengt. Van gezellig koken met familie tot borrelen met vrienden. De keuken wordt steeds meer het verlengde van de woonkamer.

Zwarte keuken met marmer

Een mat zwarte keuken met marmer geeft u een stijlvolle zwart-wit keuken als u kiest voor een wit marmer blad of achterwand. Een zwarte keuken is niet vlekgevoelig en is makkelijk schoon te maken. Bij Au Four is uniek de standaard. Met passie en een creatieve denkwijze helpen wij u graag bij de zoektocht naar uw droomkeuken. U kunt meteen een advies gesprek inplannen of eerst inspiratie opdoen door ons inspiratie boek aan te vragen.

Apparatuur dat past bij uw design

Bij Au Four zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van inbouwapparatuur. Wij werken samen met diverse topmerken zoals Miele, Bora, Quooker, Siemens en Gaggenau. Het merk Miele heeft een zwarte greeploze lijn die perfect bij een zwarte keuken met marmer blad past. Naast marmer hebben wij ook keukenbladen van onder andere keramiek, graniet, composiet en corian. Onze keuken adviseurs staan voor u klaar met advies over het uitkiezen van luxe apparatuur voor in uw design keuken.

Zwarte keuken met marmer

Kom sfeer proeven in onze showroom

Wij nodigen u uit om te komen kijken in onze inspirerende showroom in het Limburgse Hoensbroek. Kom binnen en laat u verleiden door ruim 2000 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden. Wij laten u graag kennismaken met de ongekende mogelijkheden op het gebied van keukens. Ons motto, uniek is de standaard, loopt als een rode draad door onze gehele showroom. Bij ons bent u verzekerd van een optimale originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service afgestemd op uw behoefte en die van uw naasten.

Kom Au Four bezoeken en laat u enthousiasmeren door de unieke mogelijkheden. Ons team staat altijd voor u klaar. U kunt online een adviesgesprek plannen en dan denken we graag met u mee en geven we eerlijk advies.

Zwart marmer keukenblad
Zwarte keuken met marmer
Zwarte keuken met marmer blad

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan