Marmeren keuken

Marmeren keuken

Door marmer in uw nieuwe keuken te verwerken krijgt uw nieuwe keuken een stijlvolle luxe uitstraling. We zien dan ook steeds meer marmeren keukens. Echter is marmer een kwetsbare steensoort daarom bieden wij ook keukens met een marmerlook  aan. Zo krijgt u dezelfde stijlvolle uitstraling van een luxe keuken met marmer maar heeft u er veel minder onderhoud aan.

Marmer keukenblad

Marmer keukenblad

Een marmer aanrechtblad is de perfecte manier om marmer in uw keuken te verwerken als u een hele keuken met marmer net iets te veel vind. Een keukenblad met marmerlook is in vele verschillende tinten verkrijgbaar. Zo kunt u gaan voor een klassiek wit marmer blad of juiste kiezen voor een donker marmer keukenblad zoals een grijs marmer blad of een zwart marmer blad. Bij Au Four Keukens hebben we veel verschillende marmer(look) werkbladen waar u uit kunt kiezen. Zo hebben wij ook een composiet marmerlook keukenblad die perfect past in een moderne keuken.

Keuken marmerlook

Keuken marmerlook

Zoals eerder gezegd is marmer op vele manieren toe te passen in uw nieuwe keuken. Zo kunt u gaan voor een marmeren achterwand, een marmeren aanrechtblad maar ook voor marmerlook keukenkasten. Onze keukenadviseurs helpen u graag om uw ideeën te realiseren. Weet u nog niet zo goed met welke materialen u de marmerlook wilt combineren? Kom dan eens langs in een van onze showroom en laat u inspireren door de luxe showroomkeukens.

Keuken meubels op maat

Keuken marmer

Een marmerlook keuken leent zicht uitstekend voor verschillende keukenstijlen dankzij de vele verschillende vormen en kleuren waarin marmer gemaakt kan worden. Plan een advies gesprek in met een van onze keuken specialisten en wij helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomkeuken. Bij ons worden alle design keukens op maat gemaakt waardoor u er van verzekerd bent dat u een unieke keuken krijgt die volledig is aangepast naar uw smaak en wensen.

Marmer keukenblad
Marmeren keuken
Keuken marmerlook
Keuken meubels op maat
Keuken marmerlook

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan