Greeploze keukens

Bent u ook zo’n fan van een greeploze keuken? Behalve dat een greeploze keuken erg praktisch is, straalt deze ook luxe uit en zorgt deze voor eenheid. Een greeploze keuken zorgt voor een strakke look met een tijdloos karakter. Kortom: een greeploze keuken heeft vele voordelen.

Au Four Keukens

Witte greeploze keuken en andere kleuren

Greeploze keukens kunnen wij geheel op maat voor u maken in diverse materialen en kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een greeploze zwarte keuken met zwarte greeplijsten? Of gaat u voor het tegenovergestelde: een greeploze witte keuken met witte greeplijsten. Als u van een chique, elegante en ruimtelijke uitstraling houdt, overweeg dan een hoogglans witte greeploze keuken. Naast een ruime keuze uit diverse materialen en talloze kleuren helpen wij u ook bij het kiezen van de juiste keukenopstelling. Kiest u voor een greeploze hoekkeuken? Of toch voor een greeploze eilandkeuken? De mogelijkheden bij Au Four zijn eindeloos! Breng een bezoek aan onze inspirerende keukenshowroom in Limburg en laat u inspireren.

Au Four Keukens

Wanneer is een keuken greeploos?

Een greeploze design keuken straalt rust en eenvoud uit. Tevens zijn er verschillende technieken om een greeploze keuken te realiseren. Zo kunt u kiezen voor een systeem waarmee u de kasten en lades opent door middel van de push to open techniek , of een moderne keuken met greeplijsten. Tussen de kasten en laden bevinden zich holtes waar u deze eenvoudig kunt open trekken. Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren zoals wit grijs of zwart. Verder kunnen greeplijsten zowel horizontaal als verticaal uitgevoerd worden. Los van het feit dat dit vaak als praktisch wordt ervaren, zorgt het ontbreken van de grepen ook voor een belangrijk design-element. Een andere optie is een semi greeploze keuken.


Laden..

Ga voor een greeploze keuken op maat bij Au Four

Bij Au Four is onze filosofie dat iedere keuken uniek moet zijn. Daarom maken wij voor u een greeploze keuken volledig op maat. Bij een greeploze keuken is het mogelijk dat niet alleen de keukenkasten en lades greeploos zijn, maar ook de apparatuur. Zo heeft Miele een compleet greeploze keuken apparatuur lijn. Of u nu op zoek bent naar een koelkast, vaatwasser of een afzuigkap. Bij Au Four voorzien wij uw keuken met luxe keukenapparatuur van diverse topmerken zoals Siemens, Bora, AEG, Quooker en Miele. Uiteraard zijn alle apparaten voorzien van de laatste technologie en innovaties. Hierdoor integreren ze naadloos in uw greeploze keuken en wordt uw keuken een ware eyecatcher. Bij Au Four is uniek de standaard.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!