Siemens keukenapparatuur

Siemens keukenapparatuur

Of u nu op zoek bent naar een Siemens vaatwasser, een oven, een inductiekookplaat, een koelkast of een afzuigkap. Siemens heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur. En vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten.

Kiezen voor Siemens is kiezen voor zekerheid. Met de innovatieve en tijdbesparende inbouwapparatuur haalt u meer uit het leven. Besteed minder tijd aan het huishouden en onderneem meer leuken dingen. Bedien uw apparatuur met de Home Connect App, waar u ook bent. Alvast de oven voorverwarmen voordat u naar huis gaat is dus geen probleem.

Siemens StudioLine

Siemens StudioLine

De StudioLine ovenserie. Een vernieuwde toegepaste technologie, hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Dat is te zien, voelen en vooral naar eigen wens te combineren. De ovens zijn afgewerkt met black steel, een extra donkere versie van geborsteld rvs. Een extra donkere ovendeur en een rvs draaiknop.

Siemens Home Connect

Meer mogelijkheden met Home Connect. Eenvoudig uw apparaten bedienen met de Home Connect app op uw telefoon. Verwarm de oven voor terwijl u nog in de supermarkt staat. Of zet de verlichting van uw afzuigkap uit vanaf de eettafel. Of laat de kleur veranderen.

Siemens koel-/vriesapparatuur

Vers, verser, verst. De juiste plek voor al uw levensmiddelen met de HyperFresh technologie.

  • Groente en fruit blijven langer knapperig

  • In de lade kan de luchtvochtigheid worden ingesteld

  • Vis, vlees, groenten en fruit tot 2x langer vers

  • Te verbinden met de Home Connect app

Keukenapparatuur in uw nieuwe keuken

Het kan best lastig zijn om de juiste keukenapparatuur te selecteren voor in uw nieuwe keuken. Dit is erg afhankelijk van hoe u de keuken wilt gaan gebruiken. Kookt u dagelijks en houdt u ervan om in het weekend nieuwe recepten uit te proberen? Of houdt u niet zo vak koken en bent u op zoek naar gemak? We helpen  u graag bij het maken van de juiste selectie keukenapparatuur. Kom eens langs in onze showroom en laat u verrassen door alle mogelijkheden op het gebied van keukens en apparatuur. Merken zoals Siemens, Miele, Bora, ATAG, Quooker en meer. Klik hier voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak voor een advies op maat.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan