Siemens Studioline 2023

Siemens StudioLine

Het StudioLine assortiment van Siemens inspireert met een buitengewoon design en heeft een unieke stijl. Bakovens en designer afzuigkappen met een elegant design in BlackSteel, een sous-vide functie en vacumeerlade voor de thuiskoks onder ons. Professioneel koken én een unieke smaakervaring. Het is tijd om thuis te genieten van exclusiviteit.

Siemens Studioline ovens

Siemens apparatuur

Siemens biedt diverse mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur zoals ovens, afzuigkappen, kookplaten, vaatwassers, koel- en vrieskasten, vacumeerlades, warmhoudlades en stoomovens. Technologie en design staan hierin centraal. Uniek is de bakoven met ingebouwde camera. Hierdoor kunt u uw gerechten altijd en overal bekijken.

Een van de nieuwste apparaten is de Siemens StudioLine inductiekookplaat. Deze kookplaat heeft niet alleen een mooi design, maar maakt het vrij bewegen van de pannen over de gehele kookplaat mogelijk. Hierdoor zit u niet langer vast aan de voor defineerde kookzones

Siemens Studioline inductiekookplaat

Elegantie en minimalisme worden gecombineerd met de nieuwste technieken. De donkere voorkant, de grote roestvrijstalen knop en de DeepBlack glazen deur tonen perfect hoe bijzonder dit Siemens StudioLine assortiment is. Doordat de hoogte van het bedieningspaneel van de apparaten gelijk is, kunnen de apparaten vrij worden gecombineerd.

Siemens Studioline koelkasten en vriezers

Siemens Home Connect

De nieuwe Siemens keukenapparatuur beschikt tegenwoordig over wifi. Hiermee zijn de apparaten met de Home Connect app te bedienen, zelfs met uw stem. Zo kunt u bijvoorbeeld de oven alvast voorverwarmen, of de vaatwasser nog even aanzetten omdat u dat vergeten was. Gewoon met uw telefoon.

De app bevat heerlijke recepten en boodschappenlijstjes. Sta open voor een innovatieve lifestyle en verwelkom de toekomst in uw huis.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u graag advies over de mogelijkheden? Of bent u nieuwsgierig naar de functies binnen de apparatuur van Siemens StudioLine? Plan een adviesgesprek in of breng een bezoek aan onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag!

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan