Laden..
Siemens studioLine

Siemens studioLine

Terug naar archief

De Siemens studioLine

Het studioLine assortiment van Siemens inspireert met een buitengewoon design en heeft een unieke stijl. Bakovens en designer afzuigkappen met een elegant design in blackSteel, een sous-vide functie en vacumeerlade voor de thuiskoks onder ons. Professioneel koken én een unieke smaakervaring. Het is tijd om thuis te genieten  van exclusiviteit.

De apparaten maken het verschil door hun elegante en minimalistische uiterlijk. De donkere voorkant, de grote roestvrijstalen knop en de deepBlack glazen deut tonen perfect hoe bijzonder dit Siemens studioLine assortiment is.

Au Four Keukens
Au Four Keukens
Au Four Keukens

Siemens apparatuur

Siemens biedt diverse mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur zoals ovens, afzuigkappen, kookplaten, vaatwassers, koel- en vrieskasten, vacumeerlades, warmhoudlades en stoomovens. Technologie en design staan hierin centraal.

Siemens Home Connect

De nieuwe Siemens keukenapparatuur beschikt tegenwoordig over wifi. Hiermee zijn de apparaten met de Home Connect app te bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld de oven alvast voorverwarmen, of de vaatwasser nog even aanzetten omdat u dat vergeten was. Gewoon met uw telefoon. De app bevat heerlijke recepten en boodschappenlijstjes. Sta open voor een innovatieve lifestyle en verwelkom de toekomst in uw huis.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!