Stoomoven

De lekkerste gerechten maak je met een stoomoven!

Een stoomoven is erg gezond. Door voedsel te stomen blijven de smaak, vitaminen en voedingsstoffen namelijk behouden. En het geeft groenten een knapperige bite. Daarnaast is het bereiden van maaltijden in de stoomoven makkelijk en snel! Voor diegenen die gezond willen eten, maar niet al te veel tijd hebben om te koken is een stoomoven de perfecte oplossing. U kunt complete gerechten in één keer bereiden.

Miele stoomoven

Een combi-stoomoven: ideaal voor in uw nieuwe keuken

Een oven, stoomoven én oven met stoomtoevoer in één. Combi-stoomovens kunnen alles wat een gewone heteluchtoven ook kan, maar de toevoeging van stoom aan uw gerechten geeft een extra dimensie aan het koken. Of u nu een ervaren kok bent of niet, voor iedereen bieden deze combi-stoomovens een uitkomst. Kook met stoom, rooster met de heteluchtfunctie of doe beide. Door de innovatieve combinatie van stoom- en  heteluchtfunctie zijn ze niet alleen ideaal voor vlees, vis en groente, maar ook voor bijvoorbeeld brood en cake.

Miele oven met stoom

De voordelen van een stoomoven

Bereid smakelijke en voedzame maaltijden met een stoomoven. Lekker en gezond. Er wordt alleen hete stoom gebruikt om het voedsel te koken, dus groente blijft stevig en aardappels behouden hun bite.

  • Gezond en vetarm. U heeft geen boter of olie nodig voor de bereiding
  • Smaak, kleur, vitaminen en mineralen blijven behouden
  • Bereiden van meerdere maaltijden mogelijk
  • Een bakoven en stoomoven in één. Ruimtebesparend dus
  • Veelzijdige functies: ontdooien, opwarmen, pocheren, grillen, bakken en stomen.
  • Minder vaat en minder schoonmaken
ATAG stoomoven

Ga aan de slag met de stoomoven

Wilt u graag meer weten over stoomovens? Of wilt u deze graag een keer in real life bewonderen? Maak dan alvast een afspraak met een van onze adviseurs. Tip! Wij organiseren regelmatig kookdemonstraties in onze showroom. Wilt u hier een keer bij zijn? Schrijf u hier in voor een kookdemonstratie.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan