Au Four Keukens

Quooker Twintaps

Twee kranen in hetzelfde design, dat zijn de Quooker Twintaps. Een mengkraan voor warm en koud water én een Quooker kraan voor kokend water. De Twintaps zijn ook te combineren met de CUBE voor bruisend en gefilterd water. Bovendien zijn de kranen in hoogte verstelbaar. Verkrijgbaar in chroom en roestvrijstaal.

Een Quooker kraan kent vele voordelen. Natuurlijk hebben we alle voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Uitermate veilig dankzij de kindveilige druk-draai knop
  • Energiezuinig, ruimtebesparend én tijdbesparend
  • Veilige uittrekslang, geeft geen kokend water als deze uitgetrokken is
  • Aansluiting met de CUBE mogelijk
Au Four Keukens

Ook verkrijgbaar: Nordic Single taps

De Quooker kraan (kokend water) uit deze serie is ook los verkrijgbaar, zodat u deze kunt combineren met een gewone mengkraan.

Au Four Keukens

Ruimte besparend
Een Quooker bespaart ruimte op uw keukenblad. Daar waar anders een waterkoker zou staan, kan nu gesneden, gekneed en gechopt worden. Het reservoir is zo compact dat ook onder uw aanrecht of in uw keukenkast ruimte ontstaat.

Een veilige keuze
Een Quooker is de meest veilige keuze voor elk huishouden. De waterstraal is weliswaar heet, maar niet massief. Het bestaat uit kleine druppeltjes. En dat is een groot verschil met de massieve plens water uit een waterkoker.

Multi inzetbaar
Pasta of rijst koken, asperges blancheren, snen een kop thee zetten of een melkflesje bereiden voor uw kleine. U zult er versteld van staan waar u de Quooker allemaal voor kunt gebruiken. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

Zuiver water
Een actiefkoolfilter in het reservoir zuivert het water. Het water wordt goed doorgekookt omdat het in het reservoir bij een temperatuur van 110°C bewaard wordt. Het doorkoken van water brengt het kalkgehalte naar beneden. Met de Quooker Cube ook bruisend water.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!