Quooker kokendwaterkraan

Quooker kokendwaterkraan

Met een Quooker in huis heeft u altijd kokend water bij de hand. Een Quooker is multi-inzetbaar, tijd-, water én ruimtebesparend. En dankzij de techniek in het reservoir is de Quooker kraan ook nog eens bijzonder zuinig met energie. Binnen een seconde kokend water tappen uit de kraan. Makkelijk bij het zetten van een kop thee, het koken van pasta of groenten, maar ook bij het klaarmaken van een melkflesje voor de baby, het spoelen van een vette of aangebrande ovenschaal of het voorverwarmen van borden.

Quooker kraan voordelen

De voordelen van een Quooker kraan

#Ruimte besparend
Een Quooker bespaart ruimte op uw keukenblad. Daar waar anders de waterkoker zou staan, kan nu bijvoorbeeld gesneden of gekneed worden. Bovendien is het reservoir zo compact dat ook onder uw aanrecht (in de keukenkast) ruimte ontstaat. 

#Een veilige keuze
De meest veilige keuze voor elk huishouden. De waterstraal van een Quooker is weliswaar heet, maar niet massief. Het bestaat uit allemaal kleine druppeltjes. En dat is een groot verschil met een massieve plens water uit de waterkoker. Voordat u zicht kunt branden heeft u uw handen al teruggetrokken. Bovendien geeft de kraan nooit zomaar kokend water dankzij de kindvriendelijke bedieningsknop. 

#Een waterbesparende keuze
U tapt met een Quooker nooit meer dan u nodig heeft. Wanneer u waarde hecht aan het milieu, is waterbesparing wellicht een belangrijk punt. Wanneer u kiest voor een combi-reservoir, bespaart u nog meer omdat dit reservoir ook direct warm water levert.

 

Collectie Quooker kranen

Een breed assortiment in diverse stijlen en kleuren. Zo kunt u kiezen voor een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan, of bijvoorbeeld een Quooker Fusion. Een kraan voor warm, koud én kokend water. Nu ook uit te breiden met de CUBE voor gefilterd en bruisend water. Kies voor een ronde uitvoering of neem de Quooker Square. Welke uitvoering u ook kiest, ze zijn allen even veilig en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende reservoirs.

Quooker Fusion

Quooker Fusion

Koud, warm en kokend water komen uit één, eenvoudig en veilig te bedienen kraan. U heeft de keuze uit een ronde en rechte uitloop in vijf verschillende finishes. Chroom rvs, zwart, messing patina en goud. De Quooker Fusion Classic is verkrijgbaar in chroom, rvs en messing patina. Breid deze Quooker uit met de CUBE voor gekoeld en bruisend water.

 

Quooker Nordic Twintaps

Quooker Twintaps

Twee kranen in hetzelfde design. Een mengkraan voor warm en koud water én een kraan voor kokend water. Te combineren met de CUBE. Verkrijgbaar in een ronde en rechte uitloop, in chroom en rvs. Ook in een klassieke variant.

Quooker Flex

Quooker Flex

Ook deze kraan geeft koud, warm en kokend water en is uit te breiden met de CUBE. De Flex is verkrijgbaar in chroom, rvs en zwart. Uniek aan deze kraan is de flexibele uitrekslang voor extra bereik in de spoelbak.

Quooker Front

Quooker Front

Nieuw bij Quooker is de Front. Deze kraan geeft gekoeld, kokend en bruisend water én heeft een bediening voor warm en koud water aan de voorkant van de uitloop. Verkrijgbaar in zwart en roestvrij staal en te combineren met ieder Quooker-reservoir.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan