Quooker kokendwaterkraan

Met een Quooker in huis heeft u altijd kokend water bij de hand. Een Quooker is multi-inzetbaar, tijd-, water- en ruimtebesparen en dankzij de revolutionaire techniek in het reservoir, zuinig met energie.

Nooit meer een pan of waterkoker vullen met water en wachten tot het kookt. Maar gewoon, binnen een seconde, kokend water tappen uit de kraan. Handig bij het zetten van een kop thee, het koken van pasta en het blancheren van groenten. Maar ook bij zaken waar u misschien nog niet eerder over na had gedacht. Een Quooker is ook bijzonder handig bij het klaarmaken van een melkflesje voor de baby, het spelen van een vette of aangebrande ovenschaal of het voorverwarmen van borden.

Quooker kranen collectie

Quooker heeft een breed aanbod aan kokendwaterkranen. U kunt kiezen uit een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan, of de Fusion: één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig en verkrijgbaar in meerdere modellen en kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende reservoirs: de PRO3 voor direct kokend water, de COMBI voor direct kokend én warm water en de COMBI plus voor direct kokend en onbeperkt warm water.

Au Four Keukens

Quooker Flex

Net als de andere Quooker kranen geeft de Flex warm, koud en 100°C kokend water. Dit is de enige Quooker kraan met een flexibele uittrekslang. Handig, voor meer bereik. En 100% veilig, want de Flex kan nooit kokend water geven wanneer de uittrekslang uitgetrokken is.

Au Four Keukens

Quooker Fusion

Koud, warm en kokend water komen uit één, eenvoudig en veilig te bedienen. U kunt zelfs koel bruisend en gefilterd water tappen uit de Quooker Fusion, als u deze combineert met de CUBE. U heeft keuze uit de Fusion Square en de Fusion Round. Verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren.

Au Four Keukens

Quooker Twintaps

Twee kranen in hetzelfde design. Een mengkraan voor warm en koud water én een kraan voor kokend water. Ook deze is te combineren met de CUBE. Dan beschikt u naast kokend water ook over koel bruisend en gefilterd water. De kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar.

Hoe werkt een Quooker?

Met een Quooker heeft u altijd kokend water bij de hand, direct uit de kraan. Het is makkelijk en bespaart dagelijks veel tijd. Ook is het een veilige en kindvriendelijke keuze. Een duurzame keuze voor de keuken en het scheelt ruimte op uw aanrecht. Een echte eyecatcher.

 • Pasta koken
 • Thee maken
 • Chocolade smelten
 • Boillon maken
 • Chocolade smelten
 • Vis pocheren
 • Tomaten ontvellen
 • Afwas voorspoelen
 • Potten steraliseren
 • IJslepel verwarmen
 • Noedelsoep maken
 • Spoelbak schoonspoelen
Ruimte besparend

Een Quooker bespaart ruimte op uw keukenblad. Daar waar anders een waterkoker zou staan, kan nu gesneden, gekneed en gechopt worden. Het reservoir is zo compact dat ook onder uw aanrecht of in uw keukenkast ruimte ontstaat.

Een veilige keuze

Een Quooker is de meest veilige keuze voor elk huishouden. De waterstraal is weliswaar heet, maar niet massief. Het bestaat uit kleine druppeltjes. En dat is een groot verschil met de massieve plens water uit een waterkoker.

Multi inzetbaar

Pasta of rijst koken, asperges blancheren, snen een kop thee zetten of een melkflesje bereiden voor uw kleine. U zult er versteld van staan waar u de Quooker allemaal voor kunt gebruiken. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

Zuiver water 

Een actiefkoolfilter in het reservoir zuivert het water. Het water wordt goed doorgekookt omdat het in het reservoir bij een temperatuur van 110°C bewaard wordt. Het doorkoken van water brengt het kalkgehalte naar beneden. Met de Quooker Cube ook bruisend water.

Au Four Keukens

Quooker zwart

Stoer maar elegant. Uitgesproken en ingetogen tegelijk. De Fusion zwart is het allemaal. Een Quooker Fusion met een zwarte finish. Een mengkraan en kokendwaterkraan in één.

Au Four Keukens

De CUBE

Toepasbaar met alle Quooker kranen. Plaats de CUBE naast uw reservoir en u heeft ook koel bruisend en gefiltert water uit uw Quooker kraan. Nog meer plezier in uw nieuwe keuken. Ontdek de voordelen.

Au Four Keukens

Quooker goud

Nu ook een gouden variant. Een echte eyecather in uw nieuwe keuken. Deze Limited Edition heeft dezelfde vertrouwde functies als de andere Fusion uitvoeringen.

Welk reservoir kiest u?

Quooker heeft verschillende reservoirs ontwikkeld. Allemaal voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie, waardoor het water op energiezuinige wijze op temperatuur wordt gehouden. Het stand-by verbruik is maar 5 cent per dag.

PRO3

Dit reservoir geeft 3 liter direct kokend water. Met een diameter van slechts 150mm en een hoogte van 400mm. Lekker compact. U houdt voldoende ruimte over in uw keukenkastje.

COMBI

Dit reservoir geeft maar liefst 7 liter direct kokend water af of 15 liter warm water (60 graden). Het wachten op warm water is verleden tijd. Deze heeft een diameter van 200mm en een hoogte van 470 mm.

COMBI PLUS

Ook dit reservoir geeft 7 liter direct kokend water, maar ook onbeperkt warm water. De COMBI PLUS is aangesloten op zowel de koud- als warmwaterleiding. Deze heeft dezelfde afmetingen als het COMBI reservoir.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!