Quooker Flex kraan

Quooker Flex

Een kokendwaterkraan met flexibele uitrekslang. Handig voor de afwas of het schoonspoelen van de wasbak. Met de uitrekslang van de Flex kunt u overal goed bij. Net als alle andere Quooker kranen geeft de Quooker Flex warm, koud en kokend water. Ook deze kraan is te combineren met de Quooker CUBE voor koel bruisend en gefilterd water.

Quooker Flex

Wel zo fijn. De Quooker Flex kan nooit kokend water geven wanneer de uitrekslang uitgetrokken is. 100% veilig en kindvriendelijk. Een Quooker Flex is bovendien een duurzame keuze en het scheelt ruimte op uw aanrecht. Pasta koken, thee zetten, bouillon maken, een bord verwarmen of een flesje voor uw kind bereiden. Het wordt u allemaal een stuk makkelijker gemaakt.

Wilt u advies over een Quooker Flex en over een gepast reservoir? We helpen u graag verder in onze showroom. Maak eenvoudig een afspraak met een van onze keuken adviseurs. Kiest u voor een compact reservoir dat direct 3 liter kokend water geeft zodat u ruimte bespaard in het keukenkastje (PRO3), een groter reservoir (COMBI) met maar liefst 7 liter direct kokend water en 15 liter warm water, of een reservoir met 7 liter kokend water én onbeperkt warm water (COMBI+).

Bovenstaande reservoirs zijn uit te breiden met de de CUBE, voor gefilterd en bruisend water. Een Quooker Flex met koud, warm, kokend, gefilterd én bruisend water. Wat wilt u nog meer?

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan