Miele apparatuur

Miele keukenapparatuur

Miele keukenapparatuur: voor de thuischefs die gaan voor 100% perfectie. Al sinds 1899 ontwikkelt Miele producten met zorg en aandacht voor details. En dat blijven ze doen. Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan centraal.

Een draaiknop, een onopvallende sensorbediening of een touchscreen? De bediening van de apparaten is eenvoudig en aantrekkelijk. Moderne designs en in technologisch opzicht vooruitstrevend. Diverse designlijnen en kleurwerelden. In welke stijl uw keuken ook is ingericht.

Miele ovens

Miele ovens

Alle ovens beschikken minimaal over de volgende voordelen:

  • Eenvoudig een schone binnenruimte

  • Minimaal acht ovenfuncties

  • De functie Hetelucht Plus

  • De ovendeur blijft koel tijdens het gebruik

  • De oven is binnen vijf minuten op 180 °C

Miele stoomoven met oven

Miele stoomoven met oven

De ideale combinatie. Geniet van alle voordelen die een stoomoven biedt. En geniet tegelijkertijd van alle voordelen die een oven te bieden heeft. U kunt de twee functies ook combineren. Ideaal voor gerechten die nóg lekkerder zijn met een krokant jasje.

  • Stomen, ontdooien

  • Verwarmen, bakken én braden

Miele kookplaten

Miele kookplaten

Eén van de eerste punten om te beslissen, is of u voor inductie of gas gaat. Of gaat u voor een combinatie van deze twee? Welke warmteoverdracht u ook kiest, een kookplaat van Miele is altijd makkelijk te bedienen, te reinigen én van hoogstaande kwaliteit!

Miele stoomoven

Miele stoomovens

De mogelijkheden van een stoomoven zijn eindeloos. Met stomen blijven smaak, kleur, structuur, vitamines en mineralen beter behouden.

  • Koken, blancheren

  • Verwarmen, garen, ontdooien

  • Au bain-marie, rijzen

Miele vacumeerlade

Miele vacumeerlades

Vacuüm verpakt eten kan sous-vide in de Miele-stoomoven bereid worden op een exact ingestelde en relatief lage temperatuur. Smaken krijgen genoeg tijd om samen te komen. Het is nu mogelijk om deze professionele manier van koken thuis toe te passen.

Miele wijnklimaatkast

Miele wijnklimaatkast

Voor de echte wijnliefhebbers. Om optimaal te genieten van uw beste wijnen. Volledig greeploos design. Daglicht heeft geen invloed dankzij het UV-werend glas en een flexibele indeling zodat uw wijnen altijd op de juiste temperatuur zijn.

Miele apparatuur in uw keuken

Miele apparatuur in uw keuken is altijd de juiste keuze. Apparatuur voorzien van de laatste technologiëen, de mooiste designs en een ruim assortiment aan inbouwapparatuur. Ovens, stoomovens, kookplaten, afzuigkappen, vaatwassers en meer. De keukenapparatuur is toepasbaar in diverse stijlen keukens. Kies bijvoorbeeld voor de compleet greeploze apparatuur, perfect voor in uw greeploze keukens. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor meer informatie.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan