ATAG keukenapparatuur

ATAG keukenapparatuur

Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen. Het assortiment van ATAG richt zich op de volledige keuken en is daarmee een écht kookmerk.

Heeft u een passie voor koken? Dan bent u bij ATAG aan het juiste adres. Een stijlvolle afwerking, intuïtieve bediening en ingenieuze bereidingswijzen. Voor iedereen die zijn of haar ziel en zaligheid in het bereiden van gerechten wil leggen.

ATAG Matrix keukenapparatuur

ATAG MATRIX

De MATRIX-lijn van ATAG is stijlvol, industrieel en past perfect in elke keukenstijl. Deze lijn is verkrijgbaar in de kleuren black steel, grafiet en rvs. Krachtige en slimme stoomovens, inductiekookplaten met een krachtige wokvlam, ruime ovens, stijlvolle afzuigkappen en meer.

ATAG MAGNA

Thuis koken als een chef? Dat kan met de MAGNA-lijn. Deze lijn heeft niet voor niets een veelvoud aan designprijzen gewonnen. Slimme technologie, met een stijlvol design. Uniek van ATAG is de 3-in-1 oven: een magnetron, oven en stoomoven in één.

ATAG keukenapparatuur

ATAG in elke keuken

De keukenapparatuur van ATAG is geschikt voor elke stijl keuken. Of u nu kiest voor een design keuken, een moderne keuken of een landelijke keuken. Dankzij de verschillende productlijnen, functies en kleuren is er altijd een apparaat dat past binnen uw wensen. Makkelijk te bedienen apparaten, of een vacumeerlade voor de echte thuiskok.

Elke situatie vraagt om een persoonlijk advies. We helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste apparatuur. Of het nu gaat om apparatuur van het merk ATAG of om een merk zoals Miele of Bora.

Unieke garantie op ATAG
Bij Au Four heeft u maar liefst 10 jaar garantie* bij aankoop van vier ATAG apparaten. Zonder enige restricties, vallen alle producten van het merk (m.u.v. onderdelen, accessoires en kranen) binnen deze unieke garantie. Dit betekent acht jaar bovenop de wettelijk bepaalde termijn van twee jaar.

*De eerste twee jaar heeft u volledige garantie, de acht resterende jaren betaalt u enkel de voorrijkosten.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan