Laden..

ATAG keuken apparatuur

Het assortiment van ATAG richt zich volledig op de keuken en daarmee is het een écht kookmerk. Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen.

Heeft u een passie voor koken? Dan bent u bij ATAG aan het juiste adres. Stijlvolle afwerking, intuïtieve bediening en ingenieuze bereidingswijzen. ATAG is de standaard voor iedereen die zijn ziel en zaligheid in het bereiden en genieten van heerlijke gerechten wil leggen.

MATRIX-lijn

Simpel en robuust, slim en subtiel.

De intuïtieve bediening van de oven gaat via massief metalen draaiknoppen links en rechts van het display, en via de oplichtende toetsen op het tft scherm. De Matrix-lijn is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: rvs, grafiet en black steel.

U heeft keuze uit o.a. combi-stoomovenes, multifunctionele ovens, ovens met magnetron, magnetrons en warmhoudlades. Deze sluiten naadloos bij elkaar aan.

MAGNA-lijn

Groots genieten in de keuken. MAGNA staat voor grootsheid.

De MAGNA lijn bestaat uit kookplaten, combi-stoomovens, ovens, vacumeerlades, warmhoudlades en bijzondere afzuigkappen.

Het totale plaatje. Functionaliteit en design komen samen. Hoogwaardig rvs en keramisch glas. Knoppen van massief metaal, pandragers van gietijzer. De MAGNA lijn is bijzonder smaakvol en is toepasbaar binnen elke keukenstijl.

Unieke garantie op ATAG

Bij Au Four heeft u maar liefst 10 jaar garantie* bij aankoop van tenminste 4 ATAG apparaten. Zonder enige restricties, vallen alle producten van het merk (m.u.v. onderdelen, accessoires en kranen) binnen deze unieke garantie. Het enige wat u dient te doen, is voor ten minste 4 apparaten uit verschillende productgroepen van ATAG te kiezen.10 jaar garantie. Dit betekent 8 jaar bovenop de wettelijk bepaalde termijn van 2 jaar.

* De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie. De 8 resterende jaren betaalt u enkel en alleen de voorrijkosten. De montagekosten en onderdelen zijn voor rekening van ATAG.

ATAG in elke keuken

De keukenapparatuur van ATAG is geschikt voor elke stijl keuken. Of u nu kiest voor een design keuken, een moderne keuken of een landelijke keuken. Dankzij de verschillende productlijnen, functies en kleuren is er altijd een apparaat dat past binnen uw wensen. Makkelijk te bedienen apparaten, of een vacumeerlade voor de echte thuiskok. Elke situatie vraagt om een persoonlijk advies.

We helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste apparatuur. Of het nu gaat om apparatuur van het merk ATAG of om een merk zoals Miele of Bora. Bij Au Four helpen we u graag.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!