Laden..
ATAG Celsius Cooking

ATAG Celsius Cooking

Terug naar archief

ATAG Celsius Cooking

Bereid elk gerecht tot op de graad nauwkeuring met ATAG Celsius Cooking. Koken als een sterrenkok was nog nooit zo gemakkelijk! Celsius Cooking helpt je bij elke stap door middel van instructies en video’s. Stel jij liever zelf de gewenste temperatuur in? Ook dan is ATAG Celsius Cooking een uitstekende assistent in de keuken!

Au Four Keukens

Doordat je tot op de graad nauwkeuring kookt, kan geen enkel gerecht meer mislukken. Elk gerecht zal perfect worden bereid, met de smaak en structuur die jij graag wenst. Vrezen voor gerechten die aanbranden of te gaar worden is verleden tijd. Dek alvast de tafel terwijl je tegelijkertijd een perfect gerecht bereid.

De inductiekookplaten met intuïtieve gebruikersinterface, pannen met ingebouwde temperatuursensoren, een sonde en de app zijn allemaal onderdelen van het systeem. Deze componenten communiceren met elkaar om de tijden en de temperatuur nauwkeurig te meten, en dat allemaal draadloos via Bluetooth.

Hestan Que App

Door middel van een app wordt je stap voor stap begeleid tijdens het koken. Elke ATAG Celsius Cooking kookplaat kan worden gekoppeld aan de Hestan Que App. In deze app wordt je niet alleen uitstekend begeleid, maar vind je ook nog eens boordevol nieuwe recepten en technieken.

Meer weten over ATAG Celsius Cooking? Maak een afspraak met een van onze adviseurs of breng een bezoek aan onze showroom.

Au Four Keukens

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!