ATAG Celsius Cooking
ATAG Celsius Cooking kookplaat

ATAG Celsius Cooking

Bereid elk gerecht tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius Cooking. Koken als een sterren chef was nog nooit zo gemakkelijk. ATAG Celsius Cooking biedt u op allerlei manieren controle en overzicht.

Celsius Cooking

Controle tijdens het koken

ATAG Celsius Cooking biedt u op allerlei manieren controle en overzicht. Het helpt u namelijk bij elke stap van het kookproces door middel van instructies en video’s. In deze instructies staat precies vermeld hoe warm de pannen moeten zijn. Dankzij de slimme pannen kunt u deze tot op de graad nauwkeurig instellen. Via Bluetooth communiceert de kookplaat direct met uw telefoon of tablet.

Maar ook zonder deze slimme pannen kunt u nauwkeurig koken. De inductiekookplaten in deze lijn bieden u volledige controle per zone. Met diverse standen en menufuncties, in combinatie met de slimme kernthermometer komt u er ook.

ATAG Celsius Cooking inductiekookplaat

Bereid uw gerechten nauwkeuriger

Doordat u op de graad nauwkeurig kookt, kan geen enkel gerecht meer mislukken. Elk gerecht zal perfect worden bereid, met de smaak en structuur die u voor ogen had. Het laten aanbranden of iets te gaar laten worden is verleden tijd. Dek alvast de tafel terwijl u tegelijkertijd het perfecte gerecht klaarmaakt.

Timers per zone, AutoPot detectie, Bridgefunctie voor het samenvoegen van kookzones voor bijvoorbeeld een braadslede of grillplaat en move functie mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

ATAG Celsius Cooking ipad

Veilig én schoon

Celsius Cooking is niet alleen veiliger, maar ook schoner. Er wordt namelijk altijd een veilige aansluiting op de bestaande elektrische groepenkast gemaakt. Daarnaast zijn de kookplaten voorzien van een automatisch kinderslot. Door de temperatuurbeheersing nooit meer last van verbrand voedsel.

Wilt u graag meer weten over ATAG apparatuur? Kom langs in onze showroom of plan alvast een adviesgesprek in.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan