ATAG Black Steel

ATAG heeft een nieuwe kleur toegevoegd aan haar Matrix-lijn. Ontstaan uit een combinatie van elementenl de industriële geborstelde metaal-look van de Matrix RVS-lijn en het stijlvolle donker van de Grafietlijn. Black Steel is een levendig materiaal dat in de keuken perfect tot haar recht komt door haar mooie eigenschappen.

”Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij.”

De overige MATRIX kleuren
De Matrix lijn is niet alleen verkrijgbaar in Black Steel, maar ook in RVS en Graphite. Roestvrijstaal is een klassiek en tegelijkertijd modern materiaal. Het geeft een tijdloze look aan de keuken. Grafiet is een fraaie matzwarte kleur met een zacht karakter. Harmonie. Past in vele keukenstijlen.

Au Four Keukens

ATAG – We love to cook

ATAG bestaat inmiddels 70 jaar en is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. Bij ATAG draait alles om komen, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen.  De laatste stand van de technologie,
vertaald naar het dagelijkse leven van de thuiskok. Dat is de centrale gedachte achter de keukenapparatuur van ATAG. Want kookliefhebbers verdienen een geschikte omgeving waarin ze met passie en plezier kunnen koken. Een keuken die praktisch, ruimtelijk en stijlvol is.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!