Moderne witte keuken

Witte keuken

Wanneer u kiest voor een witte keuken, kiest u voor een tijdloze keuken waar u nog jarenlang plezier van heeft. Wit is een rustgevende en stijlvolle kleur waar u simpelweg nooit de plank mee misslaat. Deze prachtige kleur past in elk interieur en kan in elke stijl gegoten worden. Er zijn talloze uitvoeringen van de witte keuken denkbaar die allemaal bijdragen aan een open en prettige sfeer.

Witte keuken met eiland

Keuken wit; welke uitvoering?

Als u gekozen heeft voor een witte keuken, staat u nog een belangrijke keuze te wachten. Hoogglans of mat? De hoogglans witte keuken is natuurlijk een echte klassieker. Deze uitvoering is tijdloos en past binnen elk interieur. Met een witte hoogglans keuken lijkt de ruimte een stuk groter en ziet de keuken er verzorgd uit. Daar tegenover staat de mat witte keuken. Wanneer u voor deze variant kiest, kiest u voor een unieke en moderne uitstraling in huis. Een keuken die in mat wit is uitgevoerd, sluit perfect aan bij een moderne stijl, maar is ook bijzonder goed te combineren met houten details.

Witte keuken met houten accenten

Landelijke stijl; witte keuken met houten accenten

De echte fans van de landelijke keuken zullen dol zijn op een keuken die wit met hout gecombineerd is. Maar hoe laat u dit mooie natuurlijke materiaal terugkomen in uw keuken? Er zijn verschillende manieren waarop u hout kunt verwerken in uw droomkeuken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een witte keuken met houtlook keukenblad. Op deze manier voert de witte kleur nog steeds de boventoon, maar wordt slechts een klein houten detail aangebracht. De stralende combinatie van een witte keuken met houten blad zal zeker de aandacht trekken van uw visite en zorgt direct voor een aangename sfeer in huis. Naast het werkblad, kunt u ook kiezen voor een witte keuken met hout waarin de houtlook subtiel verwerkt is in de achterwand. Dit is een warm accent dat op een speelse manier wordt geïntroduceerd in de keuken. Of denk aan een houten wandplank. Dit is meteen ook de perfecte plek voor accessoires.  De witte landelijke keuken is vaak voorzien van klassieke ornamenten en wat robuustere details. Maar ook de moderne witte keuken kan zeker uitgevoerd worden met houten accenten.

Witte keuken met zwart blad afgewerkt

Moderne stijl: witte keuken met zwart blad

In tegenstelling tot de landelijke witte keuken waarin houten accenten centraal staan, zijn bij de moderne stijl juist andere materialen populair zoals marmer en beton. Ook wordt vaak gekozen voor een combinatie van zwart met wit, zo zien we vaak de moderne zwart witte keuken voorbijkomen. Deze moderne elementen kunnen op ontelbaar veel manieren uitgevoerd worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een witte keuken met zwart marmerlook blad. Voor liefhebbers van een wat donkerdere keuken, kan ook gekozen worden voor een zwarte keuken met wit marmerlook keukenblad. Hierin vormt de rustgevende witte kleur een mooi accent, wat resulteert in een unieke keuken die u niet dagelijks tegenkomt. Deze zwarte keuken met wit blad hoeft natuurlijk niet van echt marmer te zijn, maar kan ook van marmerlook of andere soortgelijke materialen gemaakt worden. Echt marmer is namelijk niet de meest praktische keuze. Gelukkig zijn er veel alternatieven, waaronder composiet. Werkbladen van composiet zien er bijna hetzelfde uit als echt marmer en brengen veel voordelen met zich mee. Zo is dit materiaal kras- en hittebestendig en ook vallen vlekken minder snel op.  Wanneer u liever heeft dat wit de boventoon voert, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een witte keuken met zwart blad. Naast de keuken zwart-wit-combinaties past ook de kleur grijs perfect bij de moderne stijl. Een witte keuken met grijs blad is dan ook een echte blikvanger voor uw huis. In tegenstelling tot zwart is grijs wat lichter, waardoor het een wat rustigere en open uitstraling heeft. Grijs is dan ook de perfecte kleuraanvulling voor een witte keuken met marmerblad. De kleur wit kan op veel verschillende manieren terugkomen in uw keuken. Zo kunt u ook kiezen voor een keukeneiland wit of een witte spoelbak in de keuken. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in met onze keukenarchitecten om alle mogelijkheden te bespreken.

Witte keuken
Moderne witte keuken
Witte keuken met eiland
Witte keuken
U-keuken met raam

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan