Taupe keuken

Taupe keuken

Kiest u voor een taupe keuken, dan kiest u voor Au Four. Wij weten als geen ander hoe we deze schitterende tijdloze kleur het beste combineren en in uw interieur laten blenden. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten. Wij nemen graag de tijd voor uw bezoek aan onze showroom.

Open keukenkastje

Taupe kleur keuken

Taupe is een enorm stijlvolle en prachtige natuurlijke kleur en straalt rust en sereniteit uit. Taupe kan je omschrijven als een kleur die tussen grijs en bruin inzit. Een rustige en natuurlijke kleur, met veel warmte. De kleur wordt vaak ook omschreven als een keuken in leverkleur. De keuken taupe kleur is enorm populair en deze unieke kleur past perfect bij de grijsliefhebbers die van een warme uitstraling houden. Zoekt u inspiratie voor uw taupe droomkeuken? Vraag ons inspiratieboek aan! Dit staat boordevol inspiratie. 

Taupe keuken met zwart blad

Taupe is een kleur die zich erg goed laat combineren. Een taupe keuken met zwart is een prachtige combinatie en een echte blikvanger. Om de moderne en exclusieve stijl nog mooier uit te laten komen is dé perfecte combinatie een taupe hoogglans keuken met zwart als ondertoon, in de vorm van subtiele elementen zoals keukenaccessoires. Een lust voor het oog. Dit verandert uw keuken in een adembenemende luxueuze ruimte. De opponent van zwart is ook een erg populaire keuze. Wit is prachtig te combineren met aardetinten. De neutrale kleuren creëren kalmte en een luxe ambiance. Houdt u naast een luxueuze uitstraling van veel ruimte? Dan is een taupe keuken met wit blad perfect voor u. Wit straalt niet alleen luxe uit, maar oogt ook enorm ruimtelijk.

Landelijke keuken taupe kleur

Doordat taupe een aardetint is blijft het een populaire kleur in de landelijke keuken. De warme kleur die taupe uitstraalt past perfect bij de sfeervolle landelijke keuken. Combineer bijvoorbeeld traditionele landelijke elementen met taupe kleur keukenkastjes. Au Four adviseert u graag in uw keuze voor een landelijke keuken taupe. Stel uw droomkeuken geheel naar uw persoonlijke wensen en behoeften samen! 

Keuken compleet
I-Luminate keuken met verlichting

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan