Moderne keuken met houten bar

Keuken met houten bar

Een keuken met houten bar geeft uw keukenruimte een intieme sfeer. Hout is een materiaalsoort die knusheid en sfeer geeft.

Witte keuken met houten accenten

Kookeiland met houten bar

Onze professionele en ervaren keukenadviseurs helpen u graag met het samenstellen van een eiland keuken. Of u nu voor een kookeiland met houten bar wilt gaan of voor een zwarte of witte eiland keuken, bij Au Four begeleiden we u in het gehele proces. Au Four heeft de perfecte keuken ontwerpen met eiland voor u in alle stijlen. Denk hierbij aan landelijke keukens, greeploze keukens en andere bijzondere keukenstijlen. Kom naar onze inspirerende keukenshowroom en laat u verassen door exclusieve maatwerk eiland keukens.

Keuken met massief houten bar

Een keuken bar van hout zorgt ervoor dat u gezellig samen een lekker avondje kunt koken, dineren en borrelen met familie en vrienden in de keuken. In een keuken met een houten bar creëert u zitplaatsen waardoor u kunt socializen tijdens het koken. Ook kunt u spelen met de hoogtes van het keukenblad en die van de bar. Door de hoogteverschillen ontstaat er een speels effect. Naast hout kunt u natuurlijk ook kiezen uit andere materialen waar wij mee werken. Wij werken met keukenbladen van onder andere keramiek, graniet, composiet, corian en marmer.

Houten bar keuken van Au Four

Een eiland keuken kopen bij Au Four is een uitstekende keuze. Bij ons is elke keuken uniek en straalt luxe en exclusiviteit uit. Uiteraard zijn onze eiland keukens op maat voorzien van de meest luxe en moderne apparatuur van merken zoals MieleBoraSiemens en Gaggenau. Wij bieden u talloze mogelijkheden op het gebied van inbouwapparatuur. Voor ons betekent Au Four streven naar het hoogst haalbare. Plan online een adviesgesprek en daag ons uit met uw keukenwensen.

Keuken met houten zitgedeelte

Keuken inspiratie in onze showroom

Wij nodigen u uit om te komen kijken in onze inspirerende showroom in het Limburgse Hoensbroek. Kom binnen en laat u verleiden door ruim 2000 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden. Wij laten u graag kennismaken met de ongekende mogelijkheden op het gebied van keukens. Ons motto, uniek is de standaard, loopt als een rode draad door onze gehele showroom. Bij ons bent u verzekerd van een optimale originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service afgestemd op uw behoeften.

Kom Au Four bezoeken en laat u enthousiasmeren door de unieke mogelijkheden. Ons team staat graag voor u klaar.

Keuken met massief houten bar
Kookeiland met houten bar

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan