I-Luminate Au Four

i-Luminate

De hoogste kwaliteit, de laatste innovaties en prachtige designmogelijkheden. Met trots introduceren wij de i-Luminate keuken. Bij de i-Luminate worden de beste materialen en de modernste technologie├źn gecombineerd in een tijdloos design. Zo zijn we er zeker van dat we aan uw hoogste eisen voldoen. Met het premium keukenmerk dat niet alleen aan de gebruikelijke normen voldoet, maar ook nieuwe normen stelt.

i-luminate keuken

Keukenverlichting: de essentie van het juiste licht op het juiste moment

i-Luminate zorgt altijd voor het ideale licht en de beste sfeer. U goed voelen in uw droomkeuken, op elk moment van de dag. Genieten van de vorm, het licht, de sfeer en de accenten. Perfectie tot in detail. Een keuken was nog nooit zo veelzijdig als met de i-Luminate. De led verlichting in de keuken is tot in de kleinste detail mooi weggewerkt. Zo kunt u optimaal genieten van de verfijnde verlichting in en rondom het keukeneiland. De dimbare keukenverlichting maakt het mogelijk zich te adapteren aan uw persoonlijke keukenstijl. De harmonieuze keukenkast verlichting kunt u wijzigen naar uw gemoedstoestand. Of het nu gaat om intensieve werkverlichting of het koken van een romantisch diner met een warme en gezellige setting: de i-Luminate zorgt altijd voor de juiste stemming.

keuken i-luminate

Een exclusieve keuken in perfecte harmonie

Exclusiviteit, luxe en harmonie is waar de mens naar verlangt. Laat u verrassen door deze veelzijdige luxe keuken die eindeloos veel mogelijkheden waarmaakt. Met een verlichtingsconcept dat wordt doorgevoerd tot de geïntegreerde verlichte greeplijsten en de keuken keer op keer in een geheel nieuw licht laat schijnen. Bent u enthousiast geworden en bent u klaar om uw huis te verrijken met de modernste technologie gecombineerd met een tijdloos design? Plan dan nu vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze keukenarchitecten.

i-luminate keukenkast
keuken i-luminate
i-luminate keukenkraan

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan