Design keukens

Design keukens op maat. Bij Au Four is uniek de standaard. We hebben een breed aanbod design keukens. Bent u op zoek naar een moderne keuken of een landelijke keuken? Of wilt u juist een houten keuken of een zwarte keuken? U heeft een ruime keuze aan kleuren, materialen en keuken apparatuur. Samen met onze adviseurs kunt u, uw keuken samenstellen. De getoonde collectie dient als voonbeeld, we hebben veel meer te bieden. Elk ontwerp is uniek. We willen dat u trots op uw keuken kunt zijn. Daarom letten we graag op de details die uw keuken zo bijzonder maken.

Design keuken ontwerpen

Elke keukenruimte is anders en verdiend een uniek keuken ontwerp. Dat begrijpen we maar al te goed. We nemen graag de tijd om een design keuken te ontwerpen, welke perfect past binnen uw ruimte en interieur. De keuken is een is meer dan het kiezen van de juiste kastjes en de ideale apparatuur. Het is een belangrijk onderdeel van de woning en in de meeste gevallen zelfs het centrale middelpunt. Het totaalplaatje moet kloppen.

We hebben persoonlijke aandacht gedurende het gehele traject. Van een warm welkom bij binnenkomst, de tijd nemen om te komen tot dat unieke keuken ontwerp, duidelijkheid geven over de voortgang en planning en een nette plaatsing van uw design keuken. En dan die belangrijkste fase niet te vergeten; we zijn er namelijk ook als de keuken in gebruik genomen is.

Luxe design keukens

Een design keuken heeft vaak een moderne uitstraling, maar ook voor een landelijke keuken of houten keuken bent u bij Au Four aan het juiste adres. Minimalistisch en een uitdagend en uniek design. Strakke lijnen, luxe apparatuur en moderne snufjes.

Design keukens bieden u vele mogelijkheden. Vaak zijn deze ruim opgezet en voorzien van luxe apparatuur van topmerken zoals Miele, Siemens, Bora en ATAG. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inductiekookplaat met afzuiging. Ideaal voor een keuken met kookeiland. De rest van de ruimte verbinden met de keuken, zonder een afzuigkap in uw zicht. Alle design vrijheid.

Bezoek onze showroom

Au Four heeft een ruime showroom in Hoensbroek, Limburg. We nodigen u graag uit. Kom binnen en laat u verleiden door ruim 1500 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden op keukengebied.

Bij ons bent u verzekerd van originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service. Talloze mogelijkheden op het gebied van keukens, keuken inbouwapparatuur en keukenbladen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van design keukens? Maak dan een afspraak of kom langs in onze showroom in Hoensbroek, Limburg. U kunt natuurlijk ook ons inspiratieboek aanvragen.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!