Design keukens

Design keukens

Luxe design keukens op maat. Bij Au Four is uniek de standaard. We ontwerpen exclusieve design keukens waarbij we rekening houden met al uw wensen. Bent u op zoek naar een moderne keuken of een landelijke keuken? Of wilt u juist een houten keuken of een zwarte keuken? Bij Au Four heeft u een ruime keuze aan kleuren, materialen en keuken apparatuur. Samen met onze professionele keukenadviseurs stelt u uw eigen keuken samen. De getoonde keukens op onze website dienen als voorbeeld. Bij Au Four hebben we u namelijk veel meer te bieden. Bij ons is elk ontwerp uniek. We willen dat u trots op uw keuken kunt zijn. Daarom letten we graag op de details die uw keuken zo bijzonder maken.

Houten design keuken

Keukens met een modern design

We hebben persoonlijke aandacht gedurende het gehele traject. Van een warm welkom bij binnenkomst, de tijd nemen om te komen tot dat unieke keuken ontwerp, duidelijkheid geven over de voortgang en planning en een nette plaatsing van uw design keuken. En dan die belangrijkste fase niet te vergeten; we zijn er namelijk ook voor uw als de keuken in gebruik genomen is, mocht u dan nog vragen hebben.

Keukendesign van nu

Elke keukenruimte is anders en verdiend een uniek keukenontwerp. Dat begrijpen wij maar al te goed. We nemen graag de tijd om een design keuken te ontwerpen die perfect past binnen uw ruimte en interieur. De keuken is meer dan het kiezen van de juiste indeling en de ideale apparatuur. Het is een belangrijk onderdeel van de woning en in de meeste gevallen zelfs het centrale middelpunt. Het totaalplaatje moet kloppen. Bij designkeukens wordt de sfeer grotendeels bepaald door het gebruik van luxe materialen. Het kiezen van de juiste materiaalkeuze is vaak lastig omdat dit erg bepalend is voor de uitstraling van de keuken. Kiest u bijvoorbeeld voor een zwarte design keuken, of toch een witte greeploze keuken? Ook de opstelling bepaalt de sfeer van uw keuken. Met een design kookeiland maakt u écht een statement en creëert u een echte leefkeuken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Luxe design keukens

Een design keuken heeft vaak een moderne uitstraling, maar ook voor een landelijke keuken of houten keuken bent u bij Au Four aan het juiste adres. Minimalistisch en een uitdagend en uniek design. Strakke lijnen, luxe apparatuur en moderne snufjes. Design keukens bieden u vele mogelijkheden. Vaak zijn deze ruim opgezet en voorzien van luxe apparatuur van topmerken zoals MieleSiemensBoraATAG en Gaggenau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inductiekookplaat met afzuiging. Ideaal voor een keuken met kookeiland. De rest van de ruimte verbinden met de keuken, zonder een afzuigkap in uw zicht. Alle design vrijheid.

Design keuken met geïntegreerd zitgedeelte
Design keuken met corian werkblad
zwarte greeploze keuken

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan