Gaggenau

Keukenapparatuur van Gaggenau

Één van de luxe merken op het gebied van keukenapparatuur is Gaggenau. Gaggenau biedt al sinds 1683 prachtige apparatuur aan voor uw moderne, industriële of designkeuken. Ze bewijzen keer op keer meester te zijn van buitengewone kwaliteit in combinatie met een uitstekend design. Koken wordt hierdoor niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker!

Gaggenau biedt alle benodigde apparaten aan voor in uw keuken. Denk hierbij aan afzuigkappen, magnetrons, kookplaten, koffiezetapparaten, ovens en vaatwassers. Apparaten van Gaggenau zijn innovatief, hebben een prachtig design én kunnen elke culinaire uitdaging aan.

Gaggenau koelkast

Bakken en stomen

Gaggenau heeft een fantastisch aanbod aan bakovens, stoomovens, magnetrons, combimagnetrons en warmhoudlades. Door de verschillende formaten en designs zijn de apparaten uitstekend te combineren met andere (bak)apparatuur van Gaggenau.

Kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten en keramische kookplaten. Gaggenau biedt met haar ruime assortiment verschillende mogelijkheden aan op het gebied van kookplaten. Verschillende elementen zijn zelfs met elkaar te combineren. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een smalle gaskookplaat te plaatsen naast een inductiekookplaat.

Gaggenau koffiemachine

Koelers en vriezers

Koelkasten en vriezers van Gaggenau werken perfect en zijn ook nog eens energiezuinig. Door het prachtige design zijn ze ook een echte toevoeging aan uw keuken. Daarnaast zorgen de wijnklimaatkasten van Gaggenau ervoor dat uw wijnen altijd op de juiste temperatuur worden bewaard.

Vaatwassers

Ook voor (volledig) geïntegreerde vaatwassers bent u bij Gaggenau aan het juiste adres. U ervaart met de vaatwassers van Gaggenau optimaal afwasgemak.

Gaggenau kookplaten

Koffiemachines

Voor de echte koffieliefhebbers biedt Gaggenau de mogelijkheid om een koffiemachine te laten inbouwen in uw keuken. Met één druk op de knop koffiebonen vermalen voor een heerlijke espresso, latte macchiato of cappuccino.

Afzuigkappen

Met de keuze uit plafond-, werkblad-, eiland-, tafel-, wand- én platschermafzuigkappen biedt Gaggenau een ruim assortiment. Een opvallende of juist een onzichtbare afzuigkap. Voor iedereen is er bij Gaggenau een passend product te vinden.

Wilt u graag meer weten over Gaggenau apparatuur of bent u op zoek naar uw droomkeuken? Onze adviseurs helpen u graag. Plan uw adviesgesprek in via onze website.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan