Bora ovens

Bora X BO oven

De nieuwe Bora X BO oven is niet alleen een lust voor het oog maar kenmerkt zich ook aan haar multifunctionele talent. De Bora X BO combineert verschillende apparaten in één en is eenvoudig te bedienen. Laat gerechten gelijkmatig en geurloos garen, zelfs op drie verschillende bakplaten tegelijk.

Bediening Bora X BO

Gemakkelijk te bedienen

Net zoals alle andere Bora apparaten is de Bora X BO oven eenvoudig te bedienen door het grote kantelbare 19-inch touch display. Dankzij het gebruiksvriendelijke menu activeert u elke functie in maximaal 3 stappen. Verbind de oven met Wifi  en bedien de oven met uw telefoon. Het is zelfs mogelijk om berichtjes achter te laten op het display. Bora heeft bij deze oven werkelijk overal aan gedacht. Op deze manier kan de oven gemakkelijk en ergonomisch worden bediend, ook als hij is ingebouwd in een onderkast.

Nieuw Bora X BO

Multifunctionele lade

Een mooie toevoeging voor bij de Bora X BO oven is de multifunctionele lade van Bora. In deze lade kunt u gerechten gemakkelijk voorverwarmen, opwarmen, warm houden, behoedzaam garen en meer. De multifunctionele lade en Bora X BO oven kunnen met elkaar communiceren. Dit houdt in dat ze beiden te bedienen zijn via het display van de oven.

Schone lucht

Bora staat bekend om haar revolutionaire afzuig technologieën. Met de Bora X BO voorkomen ze dat u bij het openen van de ovendeur stoom in uw gezicht krijgt, wat er ook voor zorgt dat u energie bespaart. Nadat u de Bora Smart Open-deuropening heeft geactiveerd, worden alle dampen eerst uit de oven gezogen. Vervolgens wordt de deur automatisch geopend. Zet u de deur na de ontgrendeling niet in een andere stand? Geen probleem, de deur gaat na enige tijd vanzelf dicht.

Bora ovens

Uitstekende reiniging

De Bora X BO oven is gemakkelijk en snel te reinigen. Met de drie reinigingsprogramma’s wordt de oven uitstekend schoon. Het reinigingspatroon is voorzien van een tweekamersysteem. Dat wil zeggen dat de eerste kamer zorgt voor de reiniging en de tweede kamer voor de ontkalking. Nadrogen is na afloop niet nodig.

Wilt u graag meer informatie over de functies of mogelijkheden? Of wilt u graag keukeninspiratie opdoen? Maak een afspraak met een van onze adviseurs of breng een bezoek aan onze showroom.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan