Bora kookplaat

De voordelen van een Bora inductiekookplaat

Het einde van de afzuigkap. Een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging haalt geur- en vetdeeltjes rechtstreeks uit het kookgerei. De kookdampen kunnen hierdoor niet eerst opstijgen en zich hinderlijk in de ruimte verspreiden. Een Bora inductiekookplaat biedt vele voordelen. Koken in de schone lucht met een vrij en onbelemmerd zicht. De motoren zijn stil, de kookplaat is makkelijk schoon te maken en u heeft alle designvrijheid.

Bora kookplaat

Eenvoudige bediening

Eenvoud. Het systeem van Bora wordt bestuurd door aan de bedieningsknop te draaien (Bora Professional) of door gewoon te tikken of te schuiven.

Groot kookoppervlak

Dankzij de ruimtebesparende bediening en de centrale plaatsing van het afzuigsysteem beschikken alle Bora inductiekookplaten over heel veel ruimte om te koken. Zelfs bij grote pannen zorgen de kookzones nog voor een gelijkmatige verwarming.

Veel opbergruimte

Wie wil dat nu niet? Dankzij de compactheid van de geïntegreerde recirculatiefilter blijft er heel wat opbergruimte over onder in de kast. Ook is het inkorten van laden dus niet nodig.

Schone lucht en stille motoren

De vrijgekomen vetdeeltjes worden efficiënt opgevangen in het roestvrijstalen vetfilter. De motoren zijn bovendien een stuk stiller dan traditionele afzuigkappen. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van een energiebesparende motor voor elke Bora kookplaat.

Vrij, onbelemmerd zicht

Geen storende afzuigkap meer. Met een Bora kookplaat heeft u vrij, onbelemmerd zicht en daardoor dus alle designvrijheid. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een keuken met kookeiland. Geen gebogen houding en kookdampen meer.

Bora Professional kookplaat

Designvrijheid

U kunt uw Bora kookplaat geheel naar wens samenstellen dankzij de verschillende modellen en onderdelen. Bijna alles is mogelijk, op bijna elke plek in de keuken. Voor het venster, onder het schuine dak of op het kookeiland.

Reinigingscomfort

Het schoonmaken van een Bora is eenvoudig. De bewegende onderdelen (zoals de filter) kunnen gemakkelijk zonder gereedschap gedemonteerd worden. Deze onderdelen zijn bovendien vaatwasser bestendig.

Op zoek naar een Bora kookplaat? Of wilt u graag een keukenadvies geheel op maat? Onze adviseurs helpen u graag!

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan